3.2.08

Σκαρφάλωσε στην 2η θέση ο Πανθρακικός

Μεγάλη νίκη πήρε ο Πανθρακικός που με γκολ του Ξενοφώντα Γήττα στο 89ο λεπτό επικράτησε με σκορ 1-0 του Αιγάλεω στην αναμέτρηση που άνοιξε την «αυλαία» της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.
Όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα έφευγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο, όμως ένα λεπτό πριν την λήξη του αγώνα ο νεοαποκτηθείς Κατερίνης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, και ο αμαρκάριστός Γήττας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τζενάμο.
Πανθρακικός: Βρονταράς, Κατερίνης, Ντιαλό, Ρομπίνιο, Χρυσάφης (77' Σεμερτζίδης), Σουλτανίδης, Κανωτίδης (42' Μαντζιαρίδης), Λόπες, Αγαθοκλέους, Σουάνης (32' Γήττας), Γκαμπόρ.
Αιγάλεω: Τζενάμο, Μαρής, Βελέτης (91' Παλάσκας), Αυλωνίτης, Τσιτσομήτσος, Φορκέτι, Όμο, Στόικοφ, Μουστόγιαννης, Κυβελίδης (60' Καμπαγιέρο), Τουρνάς.


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/2/08 20:44

    SUPER LEAGUE ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ .ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ Θ.2 ΠΑΝΘΡΑΞ ΟΛΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχθές που ήταν τα 2α γενέθλια του πιτσικόκου και γινόταν χαμός από καλεσμένους, αφού ο μικρός εκτονώθηκε αρκετά χορεύοντας και "τραγουδώντας" τους ύμνους της United, πήρε παραμάζωμα τον ύμνο του Πανθρακιού κι έδωσε στους Αθηναίους και κατάλαβαν τι εννοούμε όταν λέμε... "Μπου-Καντάρ Κομοτηνή"!

    Όχι, θα παίζουμε την κολοπεταθηνίτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.