11.11.07

Εμείς δώσαμε παρών…

…και πήγαμε να ψηφίσουμε σε σχέση με τον Nivas comments! Και το ευχαριστηθήκαμε να το πούμε την αλήθεια. Υπήρχε βέβαια κάποια καθυστέρηση μέχρι να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα σαν μέλη του ΠαΣοΚ, αλλά δεν πειράζει. Υπομονή σύντροφοι.
Παρέα με τον φίλο και αδελφό Σ@κ&^%ο πήγαμε κόντρα στο ρεύμα των ημερών και ψηφίσαμε Κώστα Σκανδαλίδη. Ψηφίσαμε Κώστα Σκανδαλίδη για μια κυβερνώσα αριστερά στον δρόμο της δημοκρατικής ανατροπής! Ψηφίσαμε Κώστα Σκανδαλίδη για μια πολιτειακή αλλαγή, όπως λέει και ο ίδιος. Ψηφίσαμε κόντρα στο εσωκομματικό διχασμό. Κόντρα, τοπικά, στον κρατικοδίαιτο πολιτικό παχυδερμισμό και στις ανούσιες φοβισμένες καρικατούρες, που όταν ο τοπικός πολιτικός νταβατζής (ξέρετε ποιος) τους παίρνει τηλέφωνο και τους «απειλεί», αυτοί κιοτεύουν!
Κώστα ευχαριστώ για σήμερα που ήσουν υποψήφιος και με ‘κανες να νοιώσω υπερήφανος που πήγα να ψηφίσω!

Α.Χ. – Ν.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.