29.11.07

Έκτακτο παράρτημα: Τραγωδία!…

…πτώση γαλαζοπίτουρων αλεξιπτωτιστών σε…κοτέτσι!!!

O παραιτηθείς Πρόεδρος της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων κ. Γουργουράκης είπε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη βουλή ότι οι αστυνομία του είχε ζητήσει να μπουν κάμερες και στα…σπίτια μας!
Λες και θα «επιβίωναν» για πάνω από 10’’!!! X-X-XA!!!
Είπε συγκεκριμένα, καρφώνοντας κυβέρνηση και εισαγγελέα μ’ ένα «βέλος», ωσάν άλλος Οδυσσέας τους μνηστήρες: «Προφανώς αξιοποίησαν τον εισαγγελέα, εμάς μας είχαν ζητήσει ακόμη και τη θέαση εισόδου και εσωτερικού κατοικιών. Είναι δεδομένο πως εφόσον η Αρχή αρνήθηκε να συναινέσει στη λειτουργία τους, αξιοποίησαν στη συνέχεια τον εισαγγελέα. Πιστεύω πως ήταν σε γνώση του υπουργού Δικαιοσύνης η πράξη της Αστυνομίας».
Στη δε Άννα Ψαρούκλα-Μπουνάκη που είπε πάλι το εξής αμίμητο: «Πώς θα συλληφθούν οι ταραξίες εάν δεν λειτουργούν οι κάμερες;», απάντησε δηκτικότατα και αποστομωτικά: «Έχετε την αφέλεια ότι δεν συλλαμβάνονται γιατί δεν λειτουργούν οι κάμερες; Δεν συλλαμβάνονται γιατί δεν το θέλουν οι διμοιρίες! Και να λειτουργούσαν οι κάμερες, τι θα έδειχναν; Τις κουκούλες;»
Χαααααχαχαχαχα…
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, της λέει κιόλας: «Μου κάνει εντύπωση, εσείς, μια καθηγήτρια του Δικαίου, να λέτε ότι είναι τυπική η παραβίαση μιας απόφασης της Αρχής».
ΣΤΓ: Μη σας κάνει εντύπωση καθόλου, κ. Γουργουράκη! Πολλοί άνθρωποι έχουν επιλέξει να θυσιάσουν την αξιοπιστία τους και το κύρος της γνώμης τους προκειμένω να συνταχθούν ως «καλά μαθητούδια» σε μια ανεγκέφαλη κομματική γραμμή. Ο χαρακτηρισμός τους δε, με τη σειρά τους, ως «ανεγκέφαλοι» είναι και δεδομένος και θεμιτός!!!
Ο «χαμός» συνεχίστηκε, αφού στη συνεδρίαση μερικοί τα «χώσανε» και στο Σανιδά για την εντολή του να λειτουργήσουν οι κάμερες στην πορεία του Πολυτεχνείου, αλλά και στο Χατζηγάκη να αποδεχθεί τις παραιτήσεις των μελών της Αρχής. «Μου προκάλεσε ανησυχία το ότι ο υπουργός αποδέχτηκε την παραίτηση των μελών της Αρχής ενώ είναι πλήρως αναρμόδιος», είπε ο Πετσάλνικος.
ΣΤΓ: Ανησυχία;
«Προσβολή στο Σύνταγμα συνιστά η ενέργεια Σανιδά γιατί υπερβάλλει τη δικαιοδοσία του», δήλωσε κι ο Βενιζέλος.

ΣΤΓ: Προσβολή;;;

«Η κυβέρνηση καλύφθηκε πίσω από τον εισαγγελέα Σανιδά. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν είναι ο επικεφαλής της ελληνικής Δικαιοσύνης και δεν την εκπροσωπεί στο σύνολό της ούτε πρακτικά ούτε δικαιοδοτικά»
, είπε η Κανέλλη.
ΣΤΓ: Σωστά! Ο σημερινός εισαγγελέας είναι ΠΙΟΝΙ! Γιατί δεν τολμά να τα βάλει με τον υπουργό που του λέει τι να κάνει. Κι όμως στο παρελθόν είχαμε συνηθίσει σε «τσαμπουκάδες» εισαγγελείς, που δεν ακούγαν κανέναν!!! Βάλτε το Σανιδά σε μια αίθουσα με οθόνη, στερεώστε του τα βλέφαρα με γάντζους και αρχίστε να παίζετε τα
video όλων των προηγούμενων εισαγγελέων! Κουρδίστε τον σαν πορτοκάλι! Κι από το πολύ το κούρδισμα, αυτός μπορεί επιτέλους να αποκτήσει αυτό που έχασε ο Alex στην ομώνυμη ταινία: Τ’ Α@#%ΔΙΑ ΤΟΥ!!!
«Εεε, ρε γλέντιααα!»
κατά πως έλεγε και παλαιότερος εθνάρχης έξω απ’ την παράγκα του…
Και μετά την αναφορά στους αρχιμαφιόζους (της συμφοράς) να περάσουμε και στους «ψιλικατζήδες» (της ντροπής):
Γαλάζια στελέχη που κατηγορούνται για σχέσεις με τη μαφία των Ζωνιανών συνέλαβε, λέει, η Αστυνομία. Σε έρευνα στο σπίτι του προέδρου της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στο Τυμπάκι (εκεί, στα…10 τετραγωνικά μέτρα που ο Κεφάλας-ο-Γιάννης ήθελε να κάνει… λιμάνι μεγαλύτερο από του Πειραιά, ντε!), ο οποίος είναι στενός συνεργάτης πρώην υπουργού και νυν βουλευτή της Ν.Δ. στο Ηράκλειο (δηλαδή του… Αρχικεφάλα-Γιάννη!!!), βρέθηκαν σφαίρες και 2 «ξιφίδια». (Για σκέτα…ξύδια δε μας είπαν…).
Ακόμη συνελήφθησαν ακόμη δύο αδέλφια που είχαν ρόλο κομματάρχη και σωματοφύλακα σε πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο για ανεκτέλεστα εντάλματα συλλήψεων με την κατηγορία του εκβιασμού.
ΣΤΓ: Ε και τι έγινε που είναι κομματάρχες και σωματοφύλακες;;; Κι εγώ κομματάρχης και σωματοφύλακας είμαι!!! Ξέρετε πόσους έχω…κόψει κομματάκια κι έχω φυλάξει τα σώματά τους σε κάτι μπου-καντάρ τρύπες σε γνωστή έρημο πλησίον των…πρώην «πάτριων» εδαφών; Ε, τι δηλαδή; Θα μου κάνουν ντου τα…ΕΚΑΜερικανάκια για να μου «χέσουν τη φοράδα στ’ αλώνι» τώρα;;;
Ας σοβαρευτούμε τώρα με τους «γαλάζιους μαφιόζους»: Αυτά είναι οξύμωρα! Αν πάρει πρέφα κα’νας σοβαρός μαφιόζος ότι η «ράτσα» του ταυτίστηκε με τίποτε «γαλαζοπίτουρες», δύο τινά θα συμβούν:

-
ή θα δούμε Ιταλό μαφιόζο να κάνει το…Γιαπωνέζο (πράγμα αρκετά απίθανο αφού δε μπορεί καν να προφέρει: «χαρακίρι» - πόσο μάλλον να το… φορέσει!)
-
ή θα δούμε ξαφνικά μια σειρά κοκορέτσια που θα μας…θυμίζουν στη «μάπα» κάτι γνωστούς «γαλαζοπίτουρες» και θ’ αναρωτιόμαστε γιατί, άραγε…
Αλλά έχει πλάκα, γιατί δε μπορούν να κάνουν τίποτε σωστά, αφού δε μπορούν να κάνουν τίποτε χωρίς να τους πάρει πρέφα κι ο καημένος ο…Χατζατζάρης! Και καταλήγουν, άλλοι να τους τσαμπουκαλεύεται η…Κανέλλα στη βουλή, άλλοι να προσπαθεί να τους…αδυνατίσει ο Βενιζέλος, άλλοι να τους στέλνει…επιταγές ο Πετσάλνικος, άλλοι να τους «χωνεύει» ο Γουργουράκης (κι ακόμα γουργουρίζει), άλλοι να τους κάνει το νταή το ΕΚΑΜ (αφού είναι μακριά απ’ τα Ζωνιανά και…μάγκεψε!), άλλοι να τις τρώνε από ‘δώ, άλλοι από κεί…ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ! Μου θυμίζει το ατμόπλοιο με τους 300, στα τέλη του ‘80, που μπατάρισε στα πιράνχας εκεί στον Αμαζόνιο! Αλλά αυτοί δεν ήταν Σπαρτιάτες, οπότε τουλάχιστον 100 κατάφεραν τελικά να σωθούν – μισοφαγωμένοι. Και δεν ήταν ούτε…βουλευτές, γι’ αυτό μόνον 100 σώθηκαν – πάντως…μισοφαγωμένοι.
Το θέμα είναι, αν κάνεις ότι κάνεις, να το κάνεις με τρόπο ώστε κι αν ακόμα σου «τη δώσει» μελλοντικά και παραδεχτείς ότι το έκανες, να μη σε πιστεύουν κιόλας!!! Αλλά εδώ, τα δικά μας «πίτουρα» δε μπορούν να κρυφτούν απ’ τις…κότες!!! Από μας θα κρυφτούν
;
Κοοοτ-κοτ-κοτ-κοτ…Κοοοοοτ…

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.