17.11.07

Ζαααρτ…και τσακίστηκες!

Ανώνυμη απειλητική επιστολή έλαβε η πολεοδομία Αλεξανδρούπολης, όπως διαβάζουμε στο ΧΡΟΝΟ. Μιλά δε και για δημοσίευση της επιστολής –την οποία χαρακτηρίζει ανορθόγραφη– αλλά δε μας την παραθέτει να γελάσουμε κι εμείς…
Κάποια…μίνι φαίνεται ότι πήραν φωτιά, όχι επειδή είδαν…εμάς να περπατάμε καμαρωτοί-καμαρωτοί, αλλά επειδή ο…νομάρχης θα κατεβάσει τις μπουλντόζες για να πετσοκόψει καναδυό…«ξέμπαρκα»! Βρε βίτσια, αυτά τα κορίτσια…Με τι διάααλο τη βρίσκουν σήμερις…Τσάμπα το κόρδωμα…
Λένε, λοιπόν, οι…«ξέμπαρκοι» ότι «θα λειτουργήσουν ως εταιρία εκτελεστών» και ότι «θα βάλουν εκρηκτική βόμβα στην πολεοδομία» και ότι «θα γίνει μακελειό» και ότι «θα…σουμου χουμου κτλ.». Ούτε…Σερραίοι πολιτικοί να ‘τανε!!! Θα-θιασε η γλώσσα τους! Ή μάλλον η…χούφτα τους (χειρόγραφη ήταν η επιστολή)…
Θα «αυτό» το νομάρχη, θα «εκείνο» την προϊσταμένη της πολεοδομίας, θα «το άλλο» τον υπεύθυνο για τις αυτοψίες, διαβλέπω μια καθαρή και απροκάλυπτη φιλοδοξία των «ξέμπαρκων» να περιληφθούν στις…λίστες υποψηφίων του κυβερνώντος «κόμματου»!
Μάλιστα τα λένε και σοβαρά, σαν τον…Αλογοσκούφη! Ορίζουν και τις ημερομηνίες…αναθεώρησης αυτών που λένε τώρα: «εάν σε χρονικό διάστημα 7-10 ημερών δεν ανακοινώσουν (οι αρμόδιοι) από την τηλεόραση ότι μειώνουν ή διαγράφουν τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία για τις παραβάσεις που έχουν διαπιστωθεί, τότε κινδυνεύει η ζωή τους… Θα ανατιναχθούν τα σπίτια τους και τα κτίρια που στεγάζονται, η Εφορία και η Πολεοδομία». Δηλαδή, σα να λέμε, σε 7-10 μέρες θα βρούμε μια δικαιολογία για το ότι…δεν κάναμε ότι τάξαμε.
Ίσα, ρεεεεε…Τσσσσσς…Κιτς, κιτς… Οι μάγκες με τα…μίνι (και τα καλτσόν στα…«τάρταρα»)!
Για να δω, λοιπόν, τα logistics: τελευταία φορά που κοίταξα στη Θράκη, κανένας (…σχεδόν, κατά πως λέμε έγκυος…ολίγον) δεν είχε ούτε C-4, ούτε semtex, ούτε plastique – τι διάααλο, με δυναμίτη θ’ ανατινάξουν τη νομαρχία; Βρε, δεν την τινάζεις που δε την τινάζεις, δεν πας για ψάρεμα;;;
Πάμε παρακάτω, όσον αφορά τις προσωπικές επιθέσεις: τελευταία φορά που κοίταξα, αρκετός κόσμος ήταν…κουμπουροφόρος. Και αν θες να τα βάλεις με κουμπουροφόρο, πρέπει να ‘σαι μάγκας. Κι αν είσαι μάγκας, δε γράφεις ανώνυμα. Άσε που, αν είσαι μάγκας είσαι κι έξυπνος, οπότε δεν ειδοποιείς κανέναν ώστε να λάβει τα μέτρα του, γιατί…πόσο έξυπνο είναι αυτό; Οπότε, από ‘δω πάει κι η άλλη θεωρία.
Αυτό που μένει είναι τα…μίνι, οι ζαρτιέρες, τα μεταξωτά βρακιά και τα καλτσόν που καβαλάνε μέχρι εκεί που δε φτάνει ήλιος! Δηλαδή, αδερφίστικα πράγματα. Όπως θα ‘κανε κι η…αδερφή μου αν ήθελε να σκοτώσει τον King Kong. Τι νομίζετε θα ‘κανε; Θα του πουλούσε μαγκιά, βγαίνοντας του μπροστά, με το πιστόλι στη θήκη και λέγοντας του: «Τράβα όποτε είσαι έτοιμος ρε μάγκα!;;;» Δεεεεε νομίζω…Θα του την έστηνε κάπου και θα του την έφερνε, όταν αυτός δεν κοίταγε. Έτσι ακριβώς τα βάζουν τα «κορίτσια» με τους μάγκες – πως θα μπορούσαν αλλιώς τα έρμα; Μόνον που τους βλέπουν, ανεμογκαστρώνονται!
Να προσέχουν, όμως, οι…«αεριούχες» σουσουράδες: ξέρω κάτι μάγκες με μάτια στο σβέρκο και με όραση…60/60! Δεν ξέρω κατά που πέφτουν…μαγκομετρικώς οι πολεοδόμοι της Αλεξανδρούπολης, αλλά αυτούς που εννοώ εγώ δεν τους πιάνουν ούτε τα μίνι, ούτε τα κολλητά καλτσόν… Γιατί όχι; Γιατί ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ «ΚΛΑΝΙΑ» ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ!!!
Κατανοητόν, «ξέμπαρκοι»;;;

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.