13.9.07

Πάμε Μαζί

Η Κεντροαριστερά ΜΑΖΙ
για την ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ
για τη ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ!


«Κανένας δημοκράτης, κανένας προοδευτικός, κανένας αριστερός δεν εκχωρεί στην δεξιά την τύχη της χώρας. Δεν εμπιστεύεται την δεξιά γιατί μπορεί να διολισθήσει ακόμη πιο δεξιά και να γίνει όμηρος της ακροδεξιάς», τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, μιλώντας σε μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Αθήνα. Χαρακτήρισε κρίσιμη την ψήφο της 16ης Σεπτεμβρίου και θέτοντας το πολιτικό διακύβευμα των εκλογών είπε ότι «την Κυριακή αποφασίζουμε και ψηφίζουμε: Δημοκρατική και Προοδευτική Παράταξη ή συντηρητική Δεξιά;» Κατηγόρησε τον κ. Καραμανλή ότι «είναι ο πρωθυπουργός των συμφερόντων, των σκανδάλων και των συγκαλύψεων» που προωθεί για άλλη μια φορά την κρυφή του ατζέντα. Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, κατήγγειλε την προσπάθεια αποπροσανατολισμού των πολιτών «από τα υπόγεια της Ρηγίλλης και των έμμισθων παπαγάλων της» που διαχέουν φήμες. Εγγυήθηκε προσωπικά την Εθνική Αναγέννηση, την ομοψυχία και την ενότητα των Ελλήνων. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απηύθυνε μήνυμα προς όλους τους πολίτες, οι οποίοι σήμερα ταλαντεύονται, λέγοντας ότι «τώρα είναι η ώρα της ευθύνης και επιλέγουμε στις 16 Σεπτεμβρίου κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ».

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/9/07 02:15

    Χαμός παιδιά στο Πεδίο του Άρεως με το Γιώργο.Συγκριτικά με τον κόσμο του
    2004 η μέρα με τη νύχτα.Πολύ μου αρέσει που επιτέλους ο Γιώργος αποκτάει το γονίδιο του πατέρα του.2 μέρες μείνανε για να φύγει επιτέλους η δεξιά απο την εξουσία.
    ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/9/07 12:59

    Δηλώστε την υποστήριξη σας στην υποψηφιότητα του Ευάγγελου Βενιζέλου για την Ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

    http://venizelospasok.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.