2.9.07

Ο Κομοτηναίος κύριος Γιαγτζόγλου

Θα ήθελα να υπενθυμίσω για μια ακόμη φορά, πως η PIAZZA del POPOLO δεν είναι ιδιοκτησία κανενός ανθρώπου. Ανήκει σ’ ένα ηλεκτρονικό κίνημα νεολαίας της Κομοτηνής και όχι μόνο. Οι πληροφορίες που μας έρχονται καθημερινά αποδεικνύουν πως δεν είμαστε μόνοι, σ’ αυτό το δρόμο που αποφασίσαμε να πορευτούμε. Δυστυχώς δεν είμαστε δημοσιογράφοι (γιατί αυτοί που είναι στην πόλη τι κάνουν;) για να μπορούμε 101% να διασταυρώνουμε τις πηγές μας, οι οποίες σε εμάς δεν είναι άγνωστες. Η «δουλειά» η οποία προσπαθούμε να κάνουμε και να δώσουμε πληροφορίες στον Λαό της Κομοτηνής για κάποια κακώς κείμενα της πόλης μας, τον τελευταίο καιρό βρίσκουν τεράστια εμπόδια. Εξώδικα, αστυνομία στα σπίτια μας ή στο εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ να μας ψάχνει (θα αναφερθούμε στο θέμα σε λίγες μέρες), αποκλεισμοί από παρέες…αλλά αυτά δεν μας πτοούν. Αυτοί είναι έτσι κι αλλιώς. Τώρα θα τους μάθουμε;
Η περίπτωση του κυρίου Γιαγτζόγλου ΩΡΛ γιατρού του ΙΚΑ Κομοτηνής είναι αλήθεια ότι δεν διασταυρώθηκε και γι’ αυτό ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη. Την διαχείριση του blog αυτού την έχουν τρία άτομα και σήμερα το πρωί που ανέβηκε το post έγινε ένα όχι μικρό λάθος στο copy paste. Προσωπικά θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον άνθρωπο πρώτα Γιαγτζόγλου που είδε ξαφνικά το όνομα του στο διαδικτυακό αέρα του πλανήτη.
Η «πηγή» μας, συνάδελφος του, μας έστειλε το ακόλουθο ηλεκτρονικό μήνυμα. Σας το παραθέτουμε αυτούσιο:
«Νίκο αν δεις καλά το e-mail μου, έγραψα πως ο Γιαγτζόγλου είναι ο Κομοτηναίος Ω.Ρ.Λ. Και αυτό το επιβεβαίωσε ο ίδιος. Για την ταμπακέρα όμως, τίποτα. Δεν είπαμε εμείς πως ένοχλησε τον Στύλιανίδη. Είπαμε πως ο Στυλιανίδης έπρεπε να ενδιαφερθεί για τον τόπο του και όχι οι Κοντοί Ξανθιώτες να κάνουν κουμάντο όπου και όποτε θέλουν.
Άξιος ο κ. Πέτρος Γιαγτζόγλου που μπροστά στα συμφέροντα της παράταξης ποδοπατά τα δικά του προσωπικά και επαγγελματικά συμφέροντα. Νίκο, έστω και το λάθος σου τον έβαλε σε σκέψεις και απάντησε. Μπράβο σου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.