1.9.07

Κόντυνε τον Στυλιανίδη ο Κοντός στο ΙΚΑ Κομοτηνής

Το Ι.Κ.Α. Κομοτηνής βγάζει μια προκήρυξη και ζητά να προσλάβει έναν Ωτορινολαρυγγολόγο (Ω.Ρ.Λ.). Ο νέος από την Κομοτηνή με την ανάλογη ειδικότητα και φίλα προσκείμενος στην Ν.Δ. (πιο δεξιός δεν γίνετε) κάνει τα χαρτιά του για να προσληφθεί.
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης κάπου παίρνει τον ύπνο του ή κάπου αλλού τρέχει και έτσι ο κ. ΚΟΝΤΟΣ από την όμορφη Ξάνθη αναλαμβάνει για ακόμη μια φορά να τακτοποιήσει τον δικό του κόσμο.
Σε συνεργασία με τον Διευθυντή του υποκαταστήματος Κομοτηνής κ. Παρούση (γέννημα – θρέμμα Ξανθιώτης και ο Διευθυντής) και με τον Συντονιστή Περιφερειακό Διευθυντή Α.Μ.-Θράκης κ. Μαντουλίδη (και αυτός γέννημα – θρέμμα Γεννισέας Ξάνθης) βρίσκουν τον Ξανθιώτη Ω.Ρ.Λ. κ. Γιαγτζόγλου, τον τοποθετούν, κάνουν την δουλίτσα τους και ο κατά τα άλλα Θρακάρχης κ. Στυλιανίδης ενδιαφέρεται για τον τόπο του.
Το για ακόμη μια φορά που αναφέρεται πιο πάνω είναι πολύ συγκεκριμένο. Το ίδιο ακριβώς σκηνικό είχε γίνει και με καρδιολόγο του Ι.Κ.Α. Κομοτηνής. Από την Ξάνθη ο κύριος, έβαλε την κεφάλα του στο Ι.Κ.Α. και μετά από 4 μήνες ζήτησε και ΠΗΡΕ απόσπαση στο Ι.Κ.Α. Ξάνθης. Το Ι.Κ.Α. Κομοτηνής -1 γιατρό καρδιολόγο, ο κόσμος να ταλαιπωρείται και ο υφυπουργός μας να κομπάζει από υπερηφάνεια. Όλα αυτά προφανώς θα ήθελε να τους αναπτύξει ο κ. Στυλιανίδης και μάζεψε τους νέους του νομού στην προχθεσινή του συγκέντρωση. Είτε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είτε να τους τάξει μεγαλύτερα.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/9/07 21:05

    Οι συγγραφείς των blogs θα πρέπει και να ενημερώνονται και σωστά.
    Λάθος 1ο : Ο Πέτρος Γιαγτζόγλου είναι γέννημα θρέμμα Κομοτηναίος
    Λάθος 2ο :Ο Πέτρος Γιαγτζόγλου δεν προσλήφθηκε στο ΙΚΑ Κομοτηνής.
    Λάθος 3ο : Η αίτηση που έκανα προς
    το ΙΚΑ Κομοτηνής ήταν για να εξετάζω τους ασφαλισμένους του στο ιατρείο μου θεωρώντας ότι η υλικοτεχνική υποδομή του ΙΚΑ είναι ανεπαρκής με τα σημερινά δεδομένα της επιστήμης μου.
    Λάθος 4ο : Είναι γνωστό ότι είμαι φίλα προσκείμενος στην Ν.Δ.αλλά δεν είμαι κολητός κανενός και δεν ενόχλησα τον κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα προκειμένου να προσληφθώ στο ΙΚΑ.

    ΠΕΤΡΟΣ ΓΙΑΓΤΖΟΓΛΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/9/07 11:26

    Θα ενημερώσουμε την "πηγή" μας να σας απαντήσει, που θα ξέρει σίγουρα και καλύτερα αφού είναι και συνάδελφος σας.
    Πρέπει κύριε Γιαγτζόγλου όμως να είστε φανατικός αναγνώστης της PIAZZA del POPOLO, αφού αυτό αποδεικνύει η γρηγοράδα με την οποία απαντήσατε! Εκτός αν σας ειδοποίησαν οι "φίλοι" μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.