3.8.07

Οι Θρακιώτες bloggers απέκτησαν το δικό τους χώρο σε εφημερίδα

Στο τελευταίο φύλλο της Παρέμβασης που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, εμείς οι Θρακιώτες bloggers κατέχουμε σίγουρα μια πρωτοτυπία. Έχουμε τις δύο πρώτες δικές μας σελίδες, οι οποίες είναι εκ ολοκλήρου αφιερωμένες στα γραφόμενα των ιστολογίων μας. Σ’ αυτήν την έκδοση μπορεί να μην χώρεσαν τα post όλων μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ορισμένοι από εμάς «κοπήκανε». Η πολυτέλεια του χώρου βλέπεται…και να φανταστείτε ότι στην αρχή μιλούσαμε για μία σελίδα! Την επόμενη φορά. Όπως έχουμε ξαναγράψει πριν λίγο καιρό, όταν καλωσορίζαμε το WEB RADIO και την WEB TV της PIAZZA, το διαδίκτυο είναι πλέον ο φυσικός μας χώρος και χωρίς καμιά αμφισβήτηση είναι το πιο δυναμικό και άμεσο μέσο επαφής, όμως ακόμα δεν έχει κερδίσει την έντυπη και τηλεοπτική ενημέρωση στην χώρα μας. Γι’ αυτό και εμείς φιλοξενούμαστε από την Παρέμβαση. Τέλη σ’ ευχαριστούμε.
Τα post που φιλοξενηθήκανε είναι το «Πώς να έχεις τηλέφωνο και internet χωρίς πάγιο…» του Κώστα Χουβαρδά, το «Τι έκανες για την Πάρνηθα;» του Γιώργου Κρόγια, τα «Τροφεία στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κομοτηνής» του Μιχάλη Βεζυριαννίδη και το δικό μας «Η καινούργια διαφήμιση της Greenpeace».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.