8.8.07

Σε ποιανού θητεία έγινε η κακοδιαχείριση οεο;;;

Διαβάζω και σχολιάζω δημοσιεύματα της εφημερίδας «ο Χρόνος» στη στήλη Μικροκομοτηναΐικα:
«Είχε ξανασχοληθεί η στήλη με πρόβλημα κακοδιαχείρισης που είχε εμφανισθεί σε δημοτική επιχείρηση και είχε ζητηθεί τότε το Δ.Σ. της επιχείρησης, από ένα διοικητικό κι ένα πολιτικό παράγοντα, να καταθέσουν εντός 10ημέρου τις θέσεις τους. Ο υπηρεσιακός παράγοντας ανταποκρίθηκε στην εντολή του Δ.Σ. και κατέθεσε τις θέσεις του για την κακοδιαχείριση, λέγοντας βέβαια ότι αυτός δεν είχε καμία γνώση του θέματος. Ο πολιτικοδιοικητικός παράγοντας, δεν θέλησε να πει κουβέντα. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, το Δ.Σ. εντός των ημερών αναμένεται να ενημερώσει τους δημότες της Κομοτηνής για την όλη ιστορία και θα ζητήσει όπως αναμένεται την βοήθεια του εισαγγελέα για το ξεκαθάρισμα της κατάστασης. Το φαιδρό της υπόθεσης είναι ότι αν δεν άλλαζε η κατάσταση στα δημοτικά πράγματα δεν θα μαθεύονταν τίποτε απ' όλα αυτά.»

Τώωωρα κάνατε διάνα! Από που είστε; Από τη...Δράμα; Γιατί οι ντόπιοι ξέρουμε ότι ο Τάσος δε χαρίστηκε ποτέ σε κανένα, δώθε ή κείθε! Αν μαθευόταν αυτό επί δημαρχίας του, ακόμη κι αν συμμετείχε σ' αυτό άνθρωπος της εμπιστοσύνης του, ο υπόθεση ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ να φτάσει στον Εισαγγελέα. Ο Δήμαρχος θα τους είχε φάει τα λαρύγγια και θα έδινε ο ίδιος την είδηση στο ΧΡΟΝΟ. Πράγμα που -λόγω της στάσης του Δημάρχου σ' όλα αυτά τα θέματα και στην καίρια ενημέρωση που παρείχε ο ίδιος στη συγκεκριμένη εφημερίδα- ο ΧΡΟΝΟΣ έπρεπε να γνωρίζει. Μακάριοι οι κοντοχρονιάτικοι του πνεύματος.
«Η δημοτική υπηρεσία καθαριότητας σε διάφορα χρονικά διαστήματα με ειδικό αυτοκίνητο περιέρχεται στους δρόμους και πλύνει με ζεστό νερό τους κάδους απορριμμάτων. Προχθές όμως πλένοντας τους κάδους, οι εργάτες πάνω στην βιασύνη τους να τελειώσουν, άφηναν τα ξεπλύματα και τις βρωμιές να πέφτουν στους δρόμους και οι γύρω από τους κάδους χώροι να βρωμοκοπούν και ν' αποτελούν εστία μόλυνσης. Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου ας κάνει συστάσεις στους εργαζόμενους να μη πετούν αυτές τις βρωμιές στους δρόμους, αλλά να τις συγκεντρώνουν κάπου και να τις πετούν μακριά.»
Πρώτον, η αρμόδια υπηρεσία του δήμου είναι αυτοί που έδωσε και δίνει στους εργαζομένους αυτές τις εντολές! Δεύτερον, βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στην Κομοτηνή με τα σκουπίδια (αρχίστε να διαβάζετε και τίποτε άλλο από τους εαυτούς σας) αντιλαμβανόμεθα ότι η εσκεμμένη ρύπανση, ή η ανοχή της υφισταμένης, είναι ΣΥΝΗΘΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗ της αρμόδιας υπηρεσίας του δήμου. Και τρίτον, η δημοτική αρχή έχει επιμελώς προβάλλει προς τα έξω μια εικόνα η οποία τη θέλει να...ανοίγει 5 δουλειές για κάθε 1 που κλείνει. Το γεγονός ότι αυτά τα γνωρίζουν ΟΛΟΙ οι Κομοτηναίοι (ακόμη κι αυτοί που δεν τους συμφέρει να τα αναφέρουν, αλλά τουλάχιστον εφαρμόζουν την έξυπνη τακτική του «τουμπεκί» και δεν πάνε για μαλλί, αφού ξέρουν το αποτέλεσμα...) με κάνει ακόμα μια φορά να ρωτήσω: μήπως είναι κανείς από Δράμα;


Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.