1.7.07

Προ των πυλών η τελική συμφωνία για την συνεργασία

Αν για τις επόμενες δημοτικές εκλογές δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα ποιος θα είναι ο εκλεκτός της ΝΔ, αφού οι πιθανότητες είναι λίγες για τον Δημήτρη Κοτσάκη, αλλά η συμφωνία συνεργασίας της συντηρητικής παράταξης του Δήμου Κομοτηνής με τους Δάμωνα Δαμιανό και τον Σταμάτη Μαρούδα πρέπει να θεωρείται σίγουρη.
Μετά από πολυήμερες συζητήσεις η συνεργασία των δύο δημοτικών συμβούλων με την «Σύγχρονη Πόλη» φαίνεται να οδεύει προς αίσιο τέλος. Και επειδή σε τέτοιες συνεργασίες υπάρχει και αντιπαροχή στα επόμενα δημοτικά συμβούλια θα δούμε να έρχεται θέμα της αντιμισθίας του κυρίου Δαμιανού. Όσο αφορά τον κύριο Μαρούδα, στην επόμενη σύνθεση των διοικητικών συμβουλίων των νομικών προσώπων, συγκεκριμένοι συνεργάτες του θα τα στελεχώσουν.
Τα συμπεράσματα είναι ξεκάθαρα, αφενός η νέα σύνθεση του ψηφοδελτίου της «Σύγχρονης Πόλης» θα είναι πολυκομματική και αφετέρου οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι επιτέλους θα αποκτήσουν πολιτική στέγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.