21.6.07

Έκλεισε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Ροδόπη

Καθόμαστε και ασχολούμαστε και κάνουμε ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις, για το ποιος θα είναι το τρίτο άτομο που θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ενόψει των εθνικών εκλογών. Απ’ ότι μαθαίνουμε οι αποφάσεις για το θέμα αυτό έχουν παρθεί οριστικά και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που έρχονται από την Ρηγίλλης το ψηφοδέλτιο στη Ροδόπη έκλεισε.
Έτσι μετά τους ενεργεία βουλευτές Ευριπίδη Στυλιανίδη και Αχμέτ Ιλχάν έρχονται να προστεθούν τα ονόματα του Κυριάκου Μπαμπασίδη υποψηφίου ξανά το 2004, της επί σειρά ετών νομαρχιακής συμβούλου Μαρίας Τρυφωνίδου και της εκδότριας της τουρκόφωνης εφημερίδας GUNDEM Εμίν Χούλια.
Αν νομίζουν ορισμένοι ότι λέμε ψέματα ή κάνουμε λάθος ας μας διαψεύσουν!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος21/6/07 15:57

    H Xoylia de einai synergaths toy dede?exei kathgorhthei sto parelthon gia anthellhniki stash.thn phrane thn meionothta nikoooooo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.