23.6.07

Εδώ Στυλιανιδιστάν (πράξη 9)

>>>>
Εδώ Στυλιανιδιστάν! Ακούτε;
>>>>
Το τελευταίο τεύχος της «Θρακικής Γης» ανακάλυψε, μετά από τέσσερις μήνες στο διαδίκτυο, ότι υπάρχουμε. Ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Νομάρχη Ροδόπης και εκδότης της συγκεκριμένης εφημερίδας, αναφέρεται σε εμάς, ως ανθρώπους που θέλουν να γράψουν τον πόνο τους. Αν ήμασταν τέτοιοι θα γράφαμε τραγούδια για τον Καζαντζίδη.
>>>>
Ξεκίνησε η «μάχη» με τον Ντεντέ. Άνευ σημασίας και λόγου, κατά την προσωπική μου άποψη, μιας και δεν πρέπει να δίνεις αξία σε τέτοιους ανθρώπους. Δεν διαφωνώ πάντως με την άποψη της PIAZZA del POPOLO, αλλά ας αφήσει την τοπική ΝΔ να τα βγάλει πέρα με τον δημοσιογράφο, εκδότη, νταβατζή και βαποράκι. Είναι έτσι κι αλλιώς εσωτερικό της ζήτημα.
>>>>
Η υποψηφιότητα Χατζηοσμάν στο ΠΑΣΟΚ δεν έχει κλείσει οριστικά ακόμα, αλλά η ΝΔ βλέποντας να χάνει το παιχνίδι με την μειονότητα, ρίχνει στο παιχνίδι δυνατό όνομα από το χώρο της. Την Χούλια Εμίν εκδότρια της τουρκόφωνης εφημερίδας GUNDEM. Τώρα ποιος επιβάλει και προωθεί την υποψηφιότητα αυτή, αλλού παπά ευαγγέλιο.

>>>>
Νέα ήθη και έθιμα στα δημοτικά συμβούλια του Δήμου Κομοτηνής ξεκίνησε η «Σύγχρονη Πόλη» διδάσκοντας πολιτικό πολιτισμό, μέσω του προέδρου του ΔΟΝΑ Κώστα Μιχελή. Αφού παραβίασε τα πάντα και απάντησε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου σε επιστολή του ΕΒΕ, χωρίς καν να συνεδριάσει το εν λόγω όργανο, απάντησε στον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Μανανά που «τόλμησε» να δημοσιοποιήσει το θέμα, ότι ζει στον κόσμο του και αυτά να τα λέει στα καφενεία. Πολιτικά επιχειρήματα, ενός τεράστιου πολιτικού!
>>>>
Πάντως έναν ανασχηματισμό τον χρειάζεται ο Δήμος Κομοτηνής. Έξι μήνες πέρασαν και αυτοί που άρχισαν να δείχνουν κάποια δείγματα προσπάθειας για δουλειά είναι ελάχιστοι. Αν εξαιρέσει κανείς την Φελίνα Καζάκου που προσπαθεί να ανταπεξέλθει με τα ευρωπαϊκά προγράμματα που κληρονόμησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή και την Μάγδα Γιαμουστάρη, από εκεί και πέρα άκρα του τάφου σιωπή. Ακόμα δεν έχω καταλάβει το λόγο που πρέπει να πληρώνονται κάποιοι αντιδήμαρχοι. Για το έργο που παράγουν; Για το ποιοι είναι; Για τον πολιτικό τους λόγο; Σε τι χρησιμεύει αυτή την στιγμή η παρουσία των κυρίων Αλή Αλή, Νίκου Τσαλικίδη και Κώστα Ναλμπάντη στις θέσεις αυτές;
>>>>
Κοινή γραμμή για την αντιμισθία του Ηλία Ιωαννάκη, είχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι που συνεργάζονται με την «Σύγχρονη Πόλη» κύριοι Δαμιανός και Μαρούδας, επιβεβαιώνοντας καθημερινά την κοινή κάθοδο τους με το ψηφοδέλτιο της «Σύγχρονης Πόλης», στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Ο μόνος που δεν έλαβε από αυτήν την προεκλογική αντιπαροχή είναι ο Μανώλης Ταπατζάς, που ούτε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Θράκης κατάφερε να εκλεγεί, αλλά ούτε να συμμετέχει και σε κάποιο διοικητικό συμβούλιο ενός νομικού προσώπου του Δήμου Κομοτηνής. Που κατάντησε το δεξί χέρι του ποδηλάτη και λαϊκού αγωνιστή Σταμάτη Μαρούδα…Εδώ και η Σοφία Εκμεκτσή κατέχει μια θέση.
>>>>

Μεγάλο άγχος άρχισε να πιάνει τον βουλευτή της ΝΔ Αχμέτ Ιλχάν. Η πιθανή υποψηφιότητα Χατζηοσμάν και το λάκισμα των συνεργατών του κάνει τον βουλευτή να βλέπει την ψυχρή πραγματικότητα. Η μοναξιά του τελευταίου καιρού, παρέα μόνο με τον δικηγόρο Σιακήρ Αϊχάν, τον απομακρύνει κι άλλο από τις δυο μεγάλες του επιθυμίες. Το να γίνει μέλος της κυβέρνησης, θέση την οποία του υποσχέθηκε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και να συνεχίσει να παραδίδει τα «κλειδιά» της Κομοτηνής στους εκάστοτε Δημάρχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.