14.4.07

Ανέκδοτο

Το τελευταίο ανέκδοτο που κυκλοφορεί στην πόλη…είναι ο διπλανός τίτλος της εφημερίδας «ο Χρόνος». ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ λέει ο Κοτσάκης στη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στην δημοσιογράφο Μελαχροινή Μαρτίδου και αναδημοσιεύτηκε στην εφημερίδα. Σ’ αυτήν μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Κοιτάξτε, εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα με τους υπαλλήλους και το έχουμε δηλώσει. Οι υπάλληλοι του δήμου δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν. Εμείς μπαίνουμε με ένα στόχο, καλύτερης αποτελεσματικότητας, ζητώντας καλύτερο βηματισμό, άρα οι υπάλληλοι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν. Μόνο δουλειά θέλουμε, τίποτα άλλο. Από εκεί και πέρα φυσικά σε επίπεδο στελεχιακού δυναμικού το οποίο δεν ανήκει στο υπαλληλικό προσωπικό αλλά είναι στο στενό κύκλο της επερχόμενης διοίκησης, φυσικά εκεί δεν υπάρχει αμφισβήτηση, εκεί όλοι θα ακολουθήσουν τον απερχόμενο δήμαρχο, γιατί είναι ο στενός του πυρήνας συνεργατών οπού εκεί πλέον δεν έχουμε κανένα σημείο επαφής. Εμείς αναφερόμαστε στους μόνιμους υπαλλήλους του δήμου, τους επί συμβάσει ή οπωσδήποτε είναι υπάλληλοι του δήμου και όχι συνεργάτες της απερχόμενης δημοτικής αρχής.»
Αυτά ειπωθήκανε από τον ίδιο στις 25 Οκτωβρίου 2006. Έξι μήνες μετά, ξεχνώντας το οτιδήποτε, ο ίδιος
δείχνει την πόρτα της απόλυσης σε συμβασιούχος των Παιδικών Βρεφονηπιακών Σταθμών, της ΔΕΠΑΚ, της ΔΕΑΚΟ, της ΔΕΤΑΚΟΜ. Δεν του ξεφύγανε όμως και οι μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου. Επιστημονικά καταρτισμένοι υπάλληλοι σε καίριες θέσεις για την καλή λειτουργία του Δήμου Κομοτηνής, έχουν «υποβαθμιστεί» και «εκδιωχθεί» σε υπηρεσίες εκτός Δημοτικού Μεγάρου. Και για να μην παρεξηγούμαστε όλοι οι παραπάνω στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν ήταν συνεργάτες του Βαβατσικλή και δεν ανήκουν στο πολιτικό χώρο του ΠαΣοΚ.
Είναι να μην γελάει κανείς, διαβάζοντας τέτοιου είδους ανέκδοτα;…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.