11.4.07

Πικρό καφέ σερβίρει ο Κοτσάκης στους επαγγελματίες της πλατείας

Ο καιρός έγινε πιο ζεστός, πιο ανοιξιάτικος, τα ρούχα άρχισαν να μην είναι πολύ βαριά και όλος ο κόσμος άρχισε να ετοιμάζεται για την άνοιξη και το καλοκαίρι.
Όλοι; Όχι όλοι, μιας και οι καταστηματάρχες της Πλατείας Ειρήνης παραμένουν ακόμη όμηροι της πολιτικής αδράνειας του Κοτσάκη. Στην συζήτηση για την ψήφιση του προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2007 η «Σύγχρονη Πόλη» αγνοεί πλήρως την συναίνεση και την εγγύηση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς που εξασφάλισε η προηγούμενη δημοτική αρχή στο θέμα των τεντών των καταστημάτων της κεντρικής πλατείας. Χωρίς να προτείνεται τίποτε νέο, ούτε να εγγυάται ορατά αποτελέσματα κάποιας κοινής συμφωνίας στο μέλλον.
Αντιθέτως παίζει με το φιλότιμο των επαγγελματιών και τους χρησιμοποιεί για μικροπολιτικές σκοπιμότητες,
στέλνοντας τους πρόστιμα της τάξης των 6.000€, τα οποία με απόφαση του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου είχαν διαγραφεί. Τους εμπαίζει διαμηνύοντας τους ότι θα τα τακτοποιήσει. Τι θα τακτοποιήσει δεν μας λέει ξεκάθαρα μιας και στον προϋπολογισμό που συνέταξαν δεν υπάρχουν στα έσοδα του Δήμου Κομοτηνής τα εν λόγω πρόστιμα. Οι επαγγελματίες της πλατείας, αυτά που κατακτήσανε, τα κατακτήσανε με αγώνα και κανένας δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει. Μόνος συμπαραστάτης τους ήτανε ο Τάσος Βαβατσικλής και η «Νέα Πορεία». Πρέπει όμως να αναρωτηθούν οι επαγγελματίες γιατί τους «κυνηγήσανε» τόσο πολύ προεκλογικά διάφοροι, πηγαίνοντας αυτούς και τον Τάσο Βαβατσικλή κάθε τόσο στον Εισαγγελέα για να υπερασπιστούν τα αυτονόητα. Προεκλογική περίοδος και μάλιστα παρατεταμένη είναι και τώρα, αλλά όλοι σφυρίζουν αδιάφορα. Βλέπετε τώρα είναι υποψήφιος ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο πολιτικός μέντορας του Κοτσάκη, και δεν πρέπει να χαλάσουν το χατίρι κανενός.
Τα προεκλογικά παραμύθια του τύπου δεν θα πληρώνετε 2%, θα διαγραφούν όλα τα χρέη και θα απλωθείτε μέχρι το σιντριβάνι, ξεχαστήκανε γρήγορα. Πρέπει επιτέλους να πάρει θέση δημόσια ο Κοτσάκης και να μην κρύβεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.