30.3.07

Ο Τάσος Βαβατσικλής για τον "Εύξεινο Λόγο"

Ένα νέο πρωτοποριακό γεγονός, για τον δημοσιογραφικό και εκδοτικό χώρο, συντελέστηκε τις μέρες αυτές στην πόλη μας.
Πρόκειται για την έκδοση της εφημερίδας «Εύξεινος Λόγος». Ξάφνιασε ευχάριστα η έκδοση της. Η δομή της στους τομείς της παράδοσης και της πνευματικής και πολιτικοκοινωνικής προσφοράς πλησιάζει, συγκριτικά, προς την δομή και την ακτινοβολία κεντρικών δημοσιογραφικών οργάνων.
Στις σελίδες του «Εύξεινου Λόγου» κυριαρχούν εκτός από την διάδοση της Παράδοσης και των Εθίμων της Ποντιακής Κουλτούρας, η καλλιέπεια, η ευθυκρισία, οι θετικές προτάσεις στην λύση τοπικών προβλημάτων, η προσήνεια στις απόψεις και θέσεις των πολιτών, η καλόπιστη εμμονή και συνέπεια στις ιδεολογικοπολιτικές επιλογές, πάνω στις οποίες στηρίζονται η γέννηση και η εξελικτική πορεία ενός δημοσιογραφικού οργάνου με τη μορφή της εφημερίδας.
Η έκδοση του «Εύξεινου Λόγου» τιμά την κοινωνία της Κομοτηνής. Τιμά και τους πνευματικούς εργάτες που την επιμελούνται. Είναι μία κατάκτηση των τοπικών κοινωνιών η οποία πρέπει να τους αναγνωριστεί.
Ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέας Πορείας» τους συγχαίρω για την πρωτοποριακή προσπάθεια και εύχομαι συνεχή και απρόσκοπτη την παρουσία του «Εύξεινου Λόγου».
Κάθε επιτυχία στην προσπάθεια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.