27.3.07

Ένα μήνυμα που δεν εστάλει...

Αγαπητό μου ποίμνιον.
Μετά εκπλήξεως εδιάβασα κι εγώ εις την Πλατείαν του Λαού όπου περιπατώ συχνά, ότι εφέτος δεν ανακοίνωσεν το μήνυμά του εις τον Λαόν της Κομοτηνής, δια την 25ην Μαρτίου, ο Δήμαρχος αυτής κ. Κοτσάκης.
Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει δια τούτο, διότι ακόμη και «έμπειρον» δημοσιογράφον εκ της Καβάλας προσέλαβεν, διότι προφανώς οι Κομοτηναίοι τούτοι, της ιδεολογικής τοποθετήσεώς του, εκρίθησαν ανάξιοι να κομίσουν εις τον Λαόν την σοφίαν των λόγων και των έργων που επιθυμεί να πράξει!
Οπότε τι μπορεί να συμβαίνει;
1ον. Το Γραφείον Τύπου, ανεχώρησεν εις Καβάλαν, καβάλα εις το μήνυμα το οποίον εξέχασε να ενεχειρήσει εις τα δημοσιογραφικά γραφεία.
2ον. Δεν ήθελε να προκαλέσει τον Σύλλογον Επιστημόνων της Μειονότητος, ο οποίος ίσως να αναρωτάται τι σχέση έχει το 1821 με την Κομοτηνήν.
3ον.Εδώ δεν ομίλησεν επί του προϋπολογισμού του Δήμου, θα ομιλήσει δια το 21;
4ον. Το Πολιτικόν Γραφείον του κ. Στυλιανίδη, δεν τον εξουσιοδότησε να ομιλήσει δι αυτό! Επρόκειτο να δοθεί δια το θέμα κοινή Συνέντευξις Τύπου, αλλά ανεβλήθη δια την 28ην Οκτωβρίου!
5ον. Το μήνυμα ήταν να αναρτηθεί εις την φεγγοβόλον φωτεινή επιγραφήν εις τον Κόμβον του Τροχονόμου, αλλά ακόμη δεν εβρέθη τρόπος δια να λειτουργή.
6ον. Εδιδάχθη την ιστορίαν μας εσχάτως εκ του βιβλίου της ΣΤ΄ Δημοτικού, οπότε δεν συντρέχει λόγος δια μηνύματα.
Δεν μπορεί! Κάποια εκ αυτών είναι η σωστή απάντησις, αλλά ποία;

Αριστερός Ψάλτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.