7.3.07

Φώτισόν με τω ορθώ...


Σήμερον: Μνήμη τού Αγίου Μάρτυρος Καλλιοπίου καί τού Οσίου Πατρός ημών Γεωργίου, Μητροπολίτου Μυτιλήνης.
Σήμερον 7η Μαρτίου επίσης, για μία ακόμη μέρα δεν έχουν βρει τρόπο οι ιθύνοντες του Δήμου Κομοτηνής, να λειτουργήσουν τη φωτεινή επιγραφή, στον κόμβο του τροχονόμου! Ξέρετε, αυτό μπροστά στο καφενεδάκι της Μικρής Βουλής, όπου γιόρτασαν τα επινίκια της νίκης του Κοτσάκη, ομοθυμαδόν Κοτσάκης - Μαρούδας και οι συν αυτών.
Μα οι φίλοι και σημερινοί συνοδοιπόροι του δημάρχου που πίνουν κάθε μέρα εκεί το καφεδάκι τους, δεν του λένε τίποτα, ώστε να δίνονται και πάλι πληροφορίες στους δημότες για τις υπηρεσίες ή τις εκδηλώσεις του Δήμου; Ή δεν τους ενδιαφέρει, γιατί μήτε υπηρεσίες παρέχονται μήτε εκδηλώσεις σοβαρές γίνονται;
Και το λέμε αυτό, γιατί σημερινοί αντιδήμαρχοι, υπερηφανεύονται ότι επιτέλους κατάφεραν να εκδίδουν πιστοποιητικά μέσα σε δύο ημέρες όταν πριν λίγους μήνες, έβγαιναν αυθημερόν. Τέλος πάντων!
Επίκαιρος ο ψαλμός, για τη φωτεινή πινακίδα, από το σημερινόν Ωρολόγιον: Ο εκ νυκτός αγνοίας, θεογνωσία φαιδρύνας τά πέρατα, φώτισόν με τώ όρθρω...

Αριστερός Ψάλτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.