6.4.13

Μην χάσετε το UNFOLLOW που κυκλοφορεί! Η ομάδα «αλήθειας» της ΝΔ και η σχέση της με την ΕΥΠ

Λένε ότι απλώς «πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία». Λένε ότι είναι «φίλοι του κόμματος». Λένε ότι δεν εκφράζουν «επίσημες θέσεις» του. Λένε ότι κάνουν «πολιτική ανάλυση». Λένε ότι είναι εθελοντές. Αυτοαποκαλούνται «Ομάδα Αλήθειας». Και όλα αυτά που λένε ... είναι ψέματα!!!
Συγκροτήθηκαν από στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά. Είναι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και έμμισθοι υπάλληλοι. Εδρεύουν στα γραφεία του κόμματος. Χρησιμοποιούν την ψηφιακή υποδομή του κόμματος. Αποτελούν την μηχανή προπαγάνδας της Νέας Δημοκρατίας με αποστολή τη χάλκευση στοιχείων και τη σπίλωση όσων διαφωνούν μαζί της. 

Ποιοί είναι η Ομάδα Αλήθειας; Ποια η σχέση τους με την ΕΥΠ; Γνωρίζει και εγκρίνει τις τακτικές τους ο πρωθυπουργός της χώρας; Οι απαντήσεις στο UNFOLLOW 16 που κυκλοφορεί.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/4/13 12:14

    ΣΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΤΖΟΤΖΟΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/4/13 15:25

    Η παλιά καλή δεξιά. Μέχρι και τον βούδα play station Καραμανλή ξέθαψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.