5.4.13

Στέλιος Κεμανετζής: «Ίσες πιθανότητες για όλες τις ομάδες στα μπαράζ»

«Κάθε ομάδα έχει 33,3% πιθανότητες να πάρει την άνοδο, κάτι που δίνει και σε εμάς την ελπίδα για να το παλέψουμε. Όλα τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο», δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ της Ορεστιάδας Στέλιος Κεμανετζής.
Οι δηλώσεις του παίκτη, έγιναν στην ΕΡΑ Ορεστιάδας, μετά την κλήρωση των τριών ειδικών τουρνουά ανόδου στη Volleyleague, που ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα. Παρά το γεγονός ότι ο αρχηγός των «πρασίνων» θεωρεί ότι όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες εκτίμησε πως φαβορί για την άνοδο είναι οι αντίπαλοι των εβριτών, δηλαδή ΑΕΚ και Παναχαϊκή.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΑΟΟ, Βασίλης Γκιζάνης, χαρακτήρισε καλή την κλήρωση λέγοντας ότι περιμένει από τους παίκτες να «δείξουν στο γήπεδο αυτό που αξίζουν ενώ τόνισε ότι η άνοδος θα αφιερωθεί στον αδικοχαμένο Νίκο Σαμαρά».
Σύμφωνα με την κλήρωση, το πρώτο ειδικό τουρνουά θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 12 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή, 14 Απριλίου, στη Νέα Φιλαδέλφεια, έδρα της ΑΕΚ, το δεύτερο τουρνουά στην Πάτρα, το 3ήμερο 19 με 21 Απριλίου και το τρίτο και τελευταίο θα φιλοξενηθεί στην Ορεστιάδα, από τις 26 έως τις 28 Απριλίου.
Στο πλαίσιο των ειδικών τουρνουά η κάθε ομάδα θα αντιμετωπίζει τις άλλες δύο και στο τέλος την άνοδο θα πάρουν οι ομάδες που καταλάβουν την 1η και 2η θέση στη βαθμολογική κατάταξη των τριών τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.