4.4.13

Εθελοντικός καθαρισμός στον Δήμο Κομοτηνής

O Δήμος Κομοτηνής συμμετέχει και φέτος στην καμπάνια εθελοντικού καθαρισμού Let’ s Do It, που για φέτος έχει οριστεί ως Πανελλαδική ημέρα δράσης η Κυριακή 14 Απριλίου.
Το Let’ s Do It αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος. Σκοπός  είναι, μέσα σε μία ημέρα να πραγματοποιηθούν εθελοντικές δράσεις καθαρισμού σε κάθε γωνιά της χώρας.
Ο Δήμος Κομοτηνής, συμμετέχοντας στη δράση, την Κυριακή 14 Απριλίου, με τη συμμετοχή των περιβαλλοντικών οργανώσεων, του Στρατού, του Europe Direct και πολιτών, θα πραγματοποιήσει εθελοντική καθαριότητα στο Άλσος της Νυμφαίας και στις παραλίες Φαναρίου και Αρωγής.
Όσοι φορείς, σύλλογοι ή πολίτες θέλουν να συμμετέχουν στη δράση, μπορούν να απευθύνονται στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Kομοτηνής Γιώργο Ζηλούδη και στο τηλέφωνο 25310-22810.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/4/13 15:18

    Καθαρίστε για να μπορούμε να ρυπαίνουμε, εμείς. Πρόστιμα από τον δήμο Αθηναίων σε όσους παραβιάζουν τον νόμο για τα ζώα συντροφιάς Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι από την ερχόμενη εβδομάδα οι ιδιοκτήτες ζώων στον δήμο Αθηναίων, καθώς από τη Δευτέρα οι δημοτικοί αστυνομικοί θα κόβουν κλήσεις, από 100 έως και 30.000 ευρώ σε όσους παραβιάζουν τις διατάξεις του νόμου για τα ζώα συντροφιάς.
    Έτσι αν το ζώο λερώνει πεζοδρόμια και πάρκα, αν σκάβει το πράσινο, αν κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσα σε τραπεζοκαθίσματα καταστημάτων, αν δεν είναι εμβολιασμένο, αν κακοποιείται, τότε οι ιδιοκτήτες του δεν θα μένουν ατιμώρητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/4/13 12:38

    Ζηλούδη τα μπαγκαλόουζ πότε θα μας τα καθαρίσεις για να πάμε το Πάσχα για το αρνί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.