5.4.13

Ο Θόδωρος Καράογλου στην Κομοτηνή

Συνάντηση εργασίας με τα προεδρεία των επιμελητήριων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Κομοτηνή.
Ο Υπουργός θα ενημερωθεί αναλυτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές επιχειρήσεις, θα τα καταγράψει προκειμένου να δοθούν λύσεις σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία, ενώ θα ακολουθήσει ενδελεχής συζήτηση για τις αναπτυξιακές δυνατότητες της ευρύτερης περιοχής.
Η παρουσία του Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή αποτελεί συνέχεια της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει ο κ. Καράογλου να συζητήσει με όλα τα επιμελητήρια που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα, στο πλαίσιο του επιχειρηματικού φόρουμ που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο Διοικητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.