4.4.13

Πρόστιμο του ΕΣΡ στη ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση

3.000 ευρώ πρόστιμο στη ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση και σε άλλους τέσσερις τηλεοπτικούς περιφερειακούς σταθμούς, επέβαλλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, για παράνομη δικτύωση με τον διαδικτυακό τόπο του zougla.gr, που δεν διαθέτει άδεια εκπομπής τηλεοπτικού προγράμματος.
Σύμφωνα με το ΕΣΡ οι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν έχουν δικαίωμα να δικτυώνονται με διαδικτυακούς «τηλεοπτικούς σταθμούς», παρά μόνο με τηλεοπτικούς σταθμούς νομίμως λειτουργούντες.
Με βάση αυτή τη νομική υποχρέωση, η δικτύωση σταθμών της περιφέρειας με το zoogla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είναι παράνομη, καθώς δεν έχει αναγνωριστεί από το ΕΣΡ ως νόμιμος τηλεοπτικός σταθμός, παρά το αίτημα που είχε υποβάλει, ενώ και η αίτηση θεραπείας που κατέθεσε στη συνέχεια απορρίφθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.