4.4.13

Διέρρηξαν 80 σπίτια σε Δράμα, Καβάλα και Κομοτηνή

Κύκλωμα που διέπραττε διαρρήξεις αποκλειστικά το ... απόγευμα «αδειάζοντας» περισσότερα από 80 σπίτια σε Καβάλα, Δράμα και Ροδόπη εξαρθρώθηκε από τις αστυνομικές αρχές.
Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία από το τμήμα ασφαλείας Καβάλας σε βάρος επτά ατόμων, ηλικίας από 22 έως 34 ετών, για σύσταση εγκληματικής ομάδας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.
Όπως επισημαίνουν αξιωματικοί το κύκλωμα είχε ιδιαίτερη προτίμηση στα κοσμήματα και τα μέλη του φρόντιζαν πάντα να «χτυπάνε» σπίτια, στα οποία υπέθεταν ότι διέμεναν άτομα με σχετικά καλή οικονομική επιφάνεια. Μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. η λεία τους ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ.
Οι αστυνομικοί συγκέντρωναν στοιχεία εδώ και μήνες μέχρι να κατορθώσουν να εξαρθρώσουν το συγκεκριμένο κύκλωμα, που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.