3.4.13

Βρέθηκαν οι δράστες του ξυλοδαρμό του 20χρονου φοιτητή στην Κομοτηνή

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση του ξυλοδαρμού του 20χρονου φοιτητή το Σάββατο 30 Μαρτίου στην Κομοτηνή.

20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/4/13 20:19

    Γράψτε ποια είναι η καφετέρια , ώστε κανένας φοιτητής να μη την επισκεφτεί στο μέλλον.

    Αυτή είναι η καλλίτερη τιμωρία για τους αδίστακτους ιδιοκτήτες της καφετέριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/4/13 21:45

    Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ !!!!!!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ Η ΚΕΦΕΤΕΡΙΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τάσος3/4/13 23:33

    Στα 20 σου δεν σ'ενοχλεί να πας να διασκεδάσεις σε κακής ποιότητας μαζοποιημένα μαγαζιά που παστώνουν τους πελάτες τον έναν πάνω στον άλλον. Εμείς οι υπόλοιποι που θέλουμε να βγούμε μια ήρεμη βόλτα και πρέπει να ανεχόμαστε μέρα μεσημέρι την ηχορρύπανση και τα μπίτια στο τέρμα του μαφιομάγαζου, τι φταίμε?Για να μην πω για τα τραπεζάκια που το έχουν παραχ..σει, σε λίγο θα ανεβούν και πάνω στην πλατεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/13 18:55

      Γι'αυτο υπαρχουν διαφορες καφετεριες σε διαφορες περιοχες για να διαλεξεις αν θελεις ησυχη η οχι, τωρα αν σε ενοχλει η ηχορυπανση ε τι να πω ακουμε μηχανακια αυτοκινητα οπου και να πας σε δημοσιο χωρο τα ακους αυτα αν δεν μπορεις καθεσαι στην ησυχια του σπιτιου σου. Πεστε μου μια οχι μονο αυτη (αυτη ισως λιγο περισοοτερο γιατι εχει και πολυ ζητηση) που δεν εχει τραπεζοκαθισατα στην πλατεια. Αυτο ειναι δουλεια της Αστυνομιας.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος4/4/13 02:34

    ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΧ
    ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ -> ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟ SEARCH ΣΤΟ GOOGLE
    ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ.. ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/4/13 03:18

    Χρηματοδότης υψηλού πολιτικού.Κλασική αξία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/4/13 08:26

    Οι γονείς γιατί στέλνουν τα παιδιά τους στη Κομοτηνή για να σπουδάσουν; Ή για να τα ξυλοφορτώνουν οι μπαγαμπόντες επιχειρηματίες; Ο νεαρός έκανε το αυτονόητο, ζήτησε απόδειξη, απαίτησε από τον επιχειρηματία την εφαρμογή του νόμου.
    Και αυτοί που κόπτονται για τη συνεργασία της Τοποκής Αυτοδιοίκησης και του Πανεπιστημίου, για το βίαιο γεγονός δεν μίλησαν ακόμη, χθες συσκέφθηκαν κιόλας, οι Πρυτανικές Αρχές με τον Δήμαρχο, και συζήτησαν για τα θέματα της συνεργασίας που υπάρχουν μεταξύ Δήμου και Πανεπιστημίου, για τα οποία συμφωνήθηκε να συνεχιστούν και να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο!!!! Αλλά για το βίαιο γεγονός τσιμουδιά. Τόσο υποχρεωμένοι είναι …….. Δεν μπορεί ο κάθε κ AvantGard να ξυλοφορτώνει τη νεολαία, άμεσα μέτρα για να εκλείψει το κακό, δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη τέτοιο γεγονός,
    Τι θα συνέβαινε σε (άλλα) κράτη): 1) Θα είχε αναζητηθεί άμεσα ο επιχειρηματίας-ιδιοκ τήτης της επιχείρησης για να δώσει εξηγήσεις. (Εκτός αν θέλουν αν μας πείσουν πως οι υπάλληλοι έδρασαν αυτοβούλως. Είναι δε πολύ πιθανό να απειλήθηκαν οι υπάλληλοι πως αυτά τα 8 ευρώ θα κρατηθούν από το μισθό τους) 2) Θα είχε δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του κέντρου. 3) Θα είχε διαταχθεί το προσωρινό κλείσιμο της επιχείρησης και ενδελεχής φορολογικός έλεγχος στον ορίζοντα εξαετίας. Τι θα γίνει; Μια τρύπα στο νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/13 19:06

      Ενταξει την κανατε την βενετια βελονι. Σε ποια πολη δεν συμβαινουν τετοιες καταστασεις ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι στραβοι ή ολοι δεν ειναι καλοι.Μηπως θελετε να μιλησει γι'αυτο το βιαιο γεγονος και ο Πρωθυπουργος? Ενταξει ειπαμε μην το παρατραβηξουμε με ανουσια πραγματα ολοι Συριζα δεν ειναι? Σε αλλα κρατη (που βιαζεστε) θα γινοταν πρωτα ανακριση και συλληψεις κι μετα δικογραφια ετσι εγινε και εδω. Εγινε μεσα στην καφετερια? Νομιζω οχι. Και βεβαιως να ΓΙΝΕΤΕ φορολογικος ελεγχος δειναι το αυτονοητο (αλλο τι γινεται). Αυτο που ειδα εγω παντως εδω και μερικες μερες ειναι να γινετε χαμος στην καφετερια δεν επηρεαστηκε καθολου. Τι να πεις νιατα αυτα.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος4/4/13 10:58

    Αν ηταν σε αλλο κρατος δεν θα ζητουσε καν αποδειξη.Στην Γερμανια παραδειγμα δεν δινουν και δεν ζηταει και κανενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/13 13:02

      Σε άλλα κράτη ξύπνιε δεν δηλώνουν οι καφετέριες που καταλαμβάνουν την μισή πλατεία και χρηματοδοτούν υπουργούς και ομάδες 50 ευρώ την ημέρα.Μην μπερδεύεις την βούρτσα με την !!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/4/13 23:50

      Ξαναγραψε ποιο σαβες το μηνυμα σου δεν το καταλαβαμε."Ξυπνιε"

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος4/4/13 13:30

    Ολα αυτά γίνονται γιατί υπάρχει ατιμωρησία . Τα ίδια συμβαίνουν με τους φοιτητές-σπουδαστές στη Λευκάδα. Αναψυκτήρια - καφετέριες - εστιατόρια μετατρέπονται σε μπαρ με μουσική και αμφιβόλου ποιότητας ποτά. Καταλαμβάνουν δημοτικούς χώρους και περικλείουν {θερμοκήπια] , πεζοδρόμια ,ακόμη και οδόστρωμα , χωρίς να ιδρώνει το αυτί των δημοτικών και μή αρχόντων και φυσικά μεταμεσονύκτιες ώρες είναι αστείο να κόβονται ή να δίνονται αποδείξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/4/13 19:26

    Το αστείο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε λέει αντιπροσωπεία για να εξετάσει την υπόθεση! ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/4/13 21:38

    αυτος ο παρταλος φοιτητης που δεν εχει ουτε ευρω να φαει ενα κρουασαν συριζαια σκατοφατσα εχει!!! απο μονη της η φατσα του προκαλει να φαει ξυλο!! παρταλια φοιτητες ολοι δρομο απο την κομοτηνη...σαν τα ζομπι κυκλοφορουν 6 το πρωι πεινουν 3 μπυρες με 2 ευρω στον καμενιδη και ξερνανε ολοι την πολη μετα!!! θεωρησα σωστο λεει να μη πληρωσω επειδη 5 το πρωι δεν του εκοψαν αποδειξη για 4 σφηνακια...βρε παρταλε ξυπολυτε τραβα πισω στην κερκυρα!! Α ρε Αρβανιτοπουλε κανε ενα καλο και κλεισε ολες τις σχολες στην Κομοτηνη να σηκωθουν να φυγουν τα νηστικα παρταλια απτην πολη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/13 22:51

      Ελα πες οτι μας κανεις πλακα, δεν μιλας στα σοβαρα ε? Δε μπορει να σαι τοσο βλακας. εκτός αν εισαι ο μπραβος του μαγαζιου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/4/13 23:41

      να φυγουν να φυγουν! να μεινουν μονο τα εποπια, τα διας και ο πυρηνας της ΧΑ! ζητω η πατρις λεμεεεε!!!!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος4/4/13 23:47

    re bodi 21.38 an den htan ta panepisthmia skata tha trwgate oloi oi neoploutoi arxodoxwriates komothnaioi san k esena!!!!esu eisai to partali me ton tropo pu milas...an eixes ligh paideia den tha skeftosoun san zwo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/4/13 00:00

    Κυριε 21.38 αυτα τα "παρταλια" οπως τα αποκαλειται ειναι τα δικα μας παιδια και τι να κανουν να μην βγουνε εξω (λαθος που δεν πληρωσαν) αλλα θα επρεπε να φανε ξυλο γι'αυτο. Τι σημασια τι κομμα ειναι, (το κομμα ομως το παρατραβηξε ηταν τουλαχιστον ηλιθιο αυτο που κανανε) ειναι ενα παιδι μπορει να ηταν το δικο σου. Αυτα τα παιδια δινουν ζωη (απο ολες τις αποψεις) την πολη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/13 20:58

      που να τα καταλαβει αυτα που λες, τελειωμο δεν εχουν οι ηλιθιοι!!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος7/4/13 17:27

    Μέγα θέμα πια. Κι οι δικηγόροι τους ευκαιρία για τα κανάλια. Ο δεξιός και η συριζέα μαιντανοί. Νισάφι πια ο τρωικός πόλεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.