4.4.13

Αθώοι κρίθηκαν ο Δήμαρχος και 12 Δημοτικοί Σύμβουλοι της Ξάνθης

Με την αθώωση του Δημάρχου, 12 Δημοτικών Συμβούλων και του ενός επαγγελματία, ολοκληρώθηκε η συνεκδίκαση 5 διαφορετικών υποθέσεων παράβασης καθήκοντος μη ανακλήσης αδειών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης.
Συνολικά 13 μέλη της πρώην Δημαρχιακής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος εξαιτίας της μη ανάκλησης ή της άρσης προηγούμενης ανάκλησης άδειας για τα καταστήματα Baiser, Μariposa, La terra, R the Bar και Πιτσαρία Κωνσταντινίδη.
Πρόκειται για το Δήμαρχο Μιχάλη Στυλιανίδη και τους Δημοτικούς Συμβούλους Νίκο Φωτιάδη, Χρήστο Μούρκα, Νίκο Σπυριδόπουλο, Γιώργο Παπασταματίου, Μανώλη Φανουράκη, Απόστολο Αγκόρτζα, Χρήστο Πούλιο, Κρίτωνα Καλογερή, Δημήτρη Βορίδη, Σπύρο Μαζαράκη, Νίκο Ανταμπούφη και τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο Σάββα Μελισσόπουλο ενώ για ηθική αυτουργία στο αδίκημα κατηγορήθηκε ο επιχειρηματίας του La Terra Στέλιος Χατζηαβραμίδης.
Η πρόταση της Εισαγγελέως Αικατερίνης Μάτση ήταν απαλλακτική για το σύνολο των κατηγορουμένων. Ανέφερε ότι οι 5 αυτές δικογραφίες οδηγήθηκαν στο ακροατήριο λόγω του έγγραφου του τότε Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Υγείας, αναφέροντας ότι καθ’ υπερβολήν χρησιμοποίησε τον όρο «Επανειλημμένη Υποτροπή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.