13.11.12

Διάθεση προϊόντων από τον Σύλλογο Ανέργων Καβάλας σε ειδικές τιμές

Προϊόντα της ελληνικής γης και πιστοποιημένα από τους παραγωγούς για την ποιότητα τους, πρόκειται να διαθέσουν στην Καβάλα, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, ο Σύλλογος Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων και το Ενωτικό Λαϊκό Μέτωπο της περιοχής.

Συγκεκριμένα θα διατεθούν κόκκινα κρεμμύδια ξερά Σερρών, σε συσκευασίες των 7 και 16 κιλών στην τιμή των 2 και 4 ευρώ αντίστοιχα, φασόλι πλακέ άσπρο χονδρό Χρυσοχωρίου σε συσκευασία των 3 κιλών στα 8 ευρώ και πευκόμελο Ελαιοχωρίου στη τιμή των 6 ευρώ.
Η διάθεση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του τελωνείου. Οι παραγγελίες γίνονται μέσω εγγραφών στο καφέ «ΠΑΛΛΑΔΙΟ», μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, κάθε μέρα εκτός Σαββατοκύριακου 10 με 12 και από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/11/12 14:45

    Η απουσία πολιτικού σκεπτικού οδηγεί στον χύδην «καταγγελτισμό». Οταν όμως υπάρχουν εβδομήντα νοματαίοι για να καταγγείλουν το ίδιο πράγμα ο μόνος τρόπος για να σε προσέξουν οι ψηφοφόροι είναι ο διαγωνισμός ανόητου λυρισμού. Ετσι ο κ. Τάσος Κουράκης, απευθυνόμενος στους συμπολιτευόμενους είπε πως όταν θα σηκώσουν το χέρι για να ψηφίσουν «ναι» θα είναι σαν να δίνουν το παράγγελμα για πυρ στο εκτελεστικό απόσπασμα: «Θα δίνετε το σύνθημα στα πολυβόλα που ξερνούν φτώχεια και θάνατο»! Καλό! Για επαρχιακό φεστιβάλ ποίησης όμως...

    Οι παλιοί αριστεροί διάβαζαν. Είχαν σκεπτικό. Μπορούσαν να συμπτύξουν μια πρόταση με αρχή, μέση και τέλος. Αυτό που εξέπεμψε ο βασικός κορμός του ΣΥΡΙΖΑ προχθές στη Βουλή είναι το θράσος της αγραμματοσύνης, ντυμένης με συνθήματα που θέλουν να περνιούνται για επιχειρήματα. Κι αυτή είναι η μεγαλύτερη ήττα της Αριστεράς στην Ελλάδα, αλλά και της ελληνικής πολιτικής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/11/12 14:47

    Περί τα τέλη του Οκτωβρίου, ένας αναγνώστης της στήλης, ο οποίος διαμένει μονίμως στο εξωτερικό, πήγε στο ελληνικό προξενείο της μεγαλύτερης πόλης της χώρας (επιτρέψτε μου να μην την κατονομάσω...), προκειμένου να κάνει αίτηση για αντίγραφο του ποινικού μητρώου του. Παρότι ήταν μεσημέρι Παρασκευής, στο προξενείο το πλήθος ήταν τόσο μεγάλο ώστε ήταν αδύνατο ακόμη και να μπεις μέσα στο κτίριο. Εφυγε, για να επανέλθει όμως την επόμενη Τρίτη πρωί πρωί, αλλά και πάλι ο συνωστισμός τον υποχρέωσε να φύγει. Με τα πολλά, κάνοντας την κατάλληλη χρήση των γνωριμιών του (the Greek way...), την Τετάρτη κατάφερε να παρακάμψει μια ουρά εξήντα ατόμων και να φθάσει απευθείας στον υπάλληλο. Δεν πρόλαβε να ανοίξει το στόμα του και του λέει ο υπάλληλος: «Κι εσείς για σύνταξη του ΟΓΑ;»

    Από την έρευνα που έκανε επιτόπου, έμαθε ότι επί εβδομάδες το προξενείο ήταν γεμάτο καθημερινά από τις 8 π.μ. ώς τις 4.30 μ.μ. από ηλικιωμένους Ελληνες μετανάστες, δικαιούχους σύνταξης του ΟΓΑ, οι οποίοι αν και μόνιμοι κάτοικοι της πλούσιας χώρας, που προς το παρόν δεν λέω το όνομά της, έρχονταν στο προξενείο για να συντάξουν πληρεξούσια για λογαριασμό συγγενών τους στην Ελλάδα, ώστε οι τελευταίοι να συνεχίσουν να εισπράττουν τη σύνταξη των απόντων. Αν υποθέσουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που εισπράττουν οι συγγενείς στην Ελλάδα καταλήγει στους πραγματικούς δικαιούχους στο εξωτερικό, τότε ο ΟΓΑ δικαιούται να υπερηφανεύεται για τη διεθνιστική πολιτική του: όχι μόνον συντηρεί την κοινωνική συνοχή στην Ελλάδα, αλλά και σε πλούσιες χώρες του εξωτερικού. Συνεπώς, όπως λέει και ο φίλος που με ενημέρωσε για αυτή την ωραία και τόσο ελληνική κατάσταση, μπορείς να βγάλεις τον Ελληνα από την Ελλάδα, αλλά δεν μπορείς να βγάλεις την Ελλάδα του Τσοχατζόπουλου από τον Ελληνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/11/12 19:24

    και δε με λες... που κολλανε οι μπουρδες που εκανες copy paste μεσημεριατικα με τη διάθεση προϊόντων από τον Σύλλογο Ανέργων Καβάλας σε ειδικές τιμές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/12 11:12

      Με συγχωρείτε κ. Ανώνυμος13/11/12 19:24 αλλά το σημαντικό που εγώ ως τρίτος ουδέτερος βλέπω δεν είναι αν υπάρχει αντιστοιχία (σιγά κύριέ μου το πρωτόκολλο που πρέπει να τηρηθεί, σιγά...), ούτε το αν είναι κόπυ-πέηστ (με αυτή τη μέθοδο του κόπυ πέηστ σε όλο το διαδίκευο κάποιοι ροκανίσαν την προσπάθεια ΠΑΣΟΚ να σώσει ό,τι σώζεται από αυτή την κωλοχώρα και "σηκωσαν" προπαγανδιστικά στους νέους ειδικά το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΧΑ αλλά κανείς σας δεν το επεσήμανε ποτέ), ούτε το αν έχεις δίκιο ότι δεν υπάρχει αντιστοιχία (πώς δεν υπάρχει, η ανάρτηση μιλά για ανέργους και επίπεδο τιμών, είναι καθαρά ανάρτηση κρίσης και πολιτικής).

      Τα σημαντικά είναι άλλα.
      1. Ότι ΔΕΝ είναι μπούρδες, από πού προκύπτει αυτό, επειδή σου χαλάνε τη σούπα;
      2. Ότι μπούρδας είσαι εσύ που μπαίνεις στον κόπο να ορμήσεις για κάτι μάλλον ασήμαντο, αν δούλευαν οι έλληνες με την ίδια όρεξη που σχολιάζεις εσύ με ανούσιο τρόπο (γιατί αν είχε ουσία τότε αλλάζει) θα ήμασταν το πιο πλούσιο κράτος της γης
      3. Ότι ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ!!!!!!! Χαζομαρούλη!!! Δεν κατάλαβες ότι αυτοί που κάνουν τέτοια σχόλια δύστροπα τα βάζουν σε κενές θέσεις σχολίων όπου βρουν ακριβώς για να προλάβουν να διαβαστούν και να πιάσουν τόπο ενώ αν έμπαιναν τυχαία σε φλομωμένο χώρο θα τα αγνοούσαν όλοι;;;; Χαζούλιακα, ε, χαζούλιακα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/11/12 11:43

      ΟΚ εχεις απολυτο δικιο... ελπιζω ο Συλλογος Ανεργων Καβαλας μετα την παρεμβαση σας την αλλη φορα να ψηφισει μαζικα τον Στυλιανιδη (προς Θεου, οχι Συριζα!) ετσι ωστε και να πολλαπλασιαστουν τα μελη του και να δικαιωθει ο διαδικτυακος αγών σας

      ΥΓ. το "Χαζούλιακα, ε, χαζούλιακα" πες στον πατερα σου

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος14/11/12 12:59

    Ούτε Στυλιανίδη ούτε ΣΥΡΙΖΑ, χαζούλιακα, υπάρχουν κι άλλα.

    Και το ξέρω ότι έχω απόλυτο δίκιο όπως το ξέρεις κι εσύ. Για την ταμπακιέρα όσων αναφέρονται στο κόπυ πέηστ δεν λες τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.