14.11.12

Ποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ βάζει ο Βενιζέλος στην Κυβέρνηση! Όλα τα ονόματα…

Έτοιμος για δραστικές κινήσεις είναι ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Ο κύβος ερρίφθη. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένος να βγάλει μπροστά τα νέα παιδιά του κόμματος στον ανασχηματισμό που έρχεται! Όσον αφορά τα παλιά στελέχη; Στην Ιπποκράτους εκτιμούν ότι είναι τελειωμένα, όχι από το κόμμα, αλλά από την ίδια την κοινωνία.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που έχει η Piazza del Popolo, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει ξεχωρίσει μία ομάδα που θα μπει στο κυβερνητικό σχήμα. Πρώτος και καλύτερος, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ σίγουροι θεωρούνται οι Γιάννης Μανιάτης, Συμεών Κεδίκογλου και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ενώ τα «ισχυρά» ονόματα του κόμματος φαίνεται να βρίσκονται εκτός.
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος, συναντήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή με τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη και τον ενημέρωσε ότι δεν τον συγκαταλέγει στην ομάδα, ενώ δεν γίνεται καν λόγος για τον Ανδρέα Λοβέρδο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα ζητήσει από τον Πρωθυπουργό περισσότερα υπουργεία από αυτά που θα καταλάβει η ΔΗΜΑΡ διότι, όπως θα ισχυριστεί, το ΠΑΣΟΚ απέδειξε ότι είναι πιστότερος εταίρος και φροντίζει περισσότερο την κυβερνητική συνοχή, παρά τα εσωκομματικά προβλήματα που αυτά προκάλεσαν στο εσωτερικό του.
Παράλληλα θεωρείται βέβαιο ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα αποδεχθεί θέση αντιπροέδρου αν του προταθεί από τον Πρωθυπουργό.

18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/11/12 19:45

    αντε βρε, με το καλό και στα ψηφοδελτια της ΝΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/11/12 20:55

    Ποιος εφαγε τον κ. Πεταλωτή, και γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/12 22:29

      Γιατί κατάλαβες να δέχτηκε ο Πεταλωτής?

      Διαγραφή
    2. Τα ονόματα που θα δώσει ο Βαγγέλης Βενιζέλος είναι 7!!! Εμείς παρουσιάσαμε μόνο τα 4!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/11/12 22:03

      παντως φαινεται οτι οι κηπουροι του γιωργακη εχουν διαχρονικοι αξια.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος16/11/12 13:02

      Ναι, ναι, διαχρονικΟΙ, διαχρονικΟΙ, Νικολάκη...

      Ή μήπως είσαι άλλο συγγενικό του πρόσωπο; Γιατί από τη διαχείριση του Piazza μου σφύριξαν ότι και συγγενής πρώτου βαθμού τον ανταγωνίζεται επάξια στην ανορθογραφία, τον Νικολάκη (ή αλλιώς Τάσο - απόφοιτο του ΔΠΘ).

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος16/11/12 14:53

      Ειμαστε ολοι "Νικολακηδες" - ειδικα οσοι διαφωνουμε μαζι σου!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος15/11/12 01:14

    ΟΥΣΤ ΒΛΑΚΑΡΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΛΑΜΟΓΙΟΚΑΡΑΚΛΑΔΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/11/12 07:28

    Πολύ καλά τα ονόματα αυτά φτάνει πια με τα δήθεν πρωτοκλασάτα. έτσι θα ειμαστε πισω ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/11/12 11:30

    Δηλαδη pizzadelpopolo η ομαδα Βενιζελου ειναι οι

    Νίκος Ανδρουλάκης
    Γιάννης Μανιάτης
    Συμεών Κεδίκογλου
    Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/11/12 11:31

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/11/12 13:02

      Ενώ αν πάρει 40% ο ΣΥΡΙΖΑ και 140 βουλευτες θα κυβερνήσει μόνος του. Δεν θα χρειαστεί και τον Καμμένο; Τότε θα κυβερνάει η ... Αριστερά;

      Άντε ο Σαμαράς έχει το φρένο του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνά με τους ψεκασμένους; Και τη Χρυσή Αυγή; Γιατί και 160 βουλευτές να έχει δεν θα φθάνουν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/11/12 13:55

      τη Χρυση Αυγη τη ρωτησες αν θελει να κυβερνησει με τους "εθνοπροδοτες", τους "απατριδες" κτλ? ή επειδη ταιριαζει με την αναλυση σου, ας παει να γ*** η πραγματικοτητα?

      πολυ πιο πιθανον ειναι οι Χρυση Αυγη να συγκυβερνησει με Σαμαρα-Βενιζελο (ανεπισημα, ηδη το κανει)

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/11/12 16:43

      μπα, δε χρειάζεται να ρωτήσω, στο όνομα του αντιμνημονιακού αγώνα όλα τα άλλα θα σαρωθούν...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/11/12 21:46

      ε ναι, οσο να πεις η ΧΑ ειναι σουπερ αντιμνημονιακη δυναμις: προχθες προτεινε μεροκαματο 12 ευρω στο δημοσιο, τις προαλλες φοροαπαλλαγες για τους εφοπλιστες και πριν 2 μηνες ψηφισε υπερ στην πωληση της ΑΤΕ...

      τί την θελετε τη ΝΔ? Χρυση Αυγη ρε χαζοι, να εφαρμοσετε 132453 μνημονια!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/11/12 21:56

      ΥΓ. επισης ξεχασα να επισημανω την μαζικη συμμετοχη των χρυσαυγιτων στις πορειες εναντια στο μνημονιο - ειναι ολοι τους εκει, αφου ολοι τους δουλευουν στα ΜΑΤ!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος16/11/12 13:26

    Τι σχέση έχει ρε άσχετε ανώμαλε Ανώνυμε 21:46 το πόσο μεροκάματο πρότεινε η ΧΑ, ή πόσο γαλαντόμος και αισιόδοξος είναι ο Τσίπρας (στη ΛΑΡΚΟ χθες υποσχέθηκε επαναφορά μισθών στα προ κρίσης επίπεδα το βλήμα).

    Η ουσία είναι μία. Τους μισθούς τους καθορίζει η πραγματικότητα. Πες το ανταγωνιστικότητα, πες το αμοιβή συγκεκριμένης παραγωγικότητας, πες το διανομή διαθέσιμου συνολικού εισοδήματος, πες το όπως θέλεις, πάντως ΧΑ και ΣΥΡΙΖα είναι τάλε κουάλε.

    Αντιμνημονιακοί. Όπως παλιά κι ο Σαμαράς μέχρι να ... πάει φαντάρος και να μάθει. Σκέτο αντιμνημονιακοί. Χωρίς αρχή, μέση, τέλος. Μες στη βλακεία, τη συνωμοσία, το ψέμα, την υπερβολή, τη χυδαιότητα, τη στρέβλωση. Βρίσκουν το πολιτικό σύστημα ψόφιο, τον κόσμο απελπισμένο και σπέρνουν μίσος και ψευτοελπίδες.

    Αυτό είναι το κοινό τους σημείο: Η άρνηση της πραγματικότητας. Στα υπόλοιπα που διαφωνούν ή συμφωνούν ποιος δίνει δεκάρα;

    Γιατί δλδ, εσύ πιστεύεις την "μαγκιά" του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα επαναφέρει το ίδιο επίπεδο ποιότητας ζωής που είχαμε επειδή θα ... αρνηθεί να πληρώσει το χρέος η πατρίδα μας;;;;;

    χαααααααααααχααααααααααα

    Δε πα να πουλήσεις αλλού την προπαγάνδα σου φιλάρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/11/12 14:42

      ειπα κι εγω.... ακομα δεν απαντησε το καθυστερημενο "χαααααααααααχαααααααααα" της πολης μας?

      δε με λες ρε... μπας και σου 'φαγε ο Τσιπρας καμια γκομενα παλιά γι αυτο και τοσο μένος?

      ή απλα δεν μπορεις να το χωνεψεις που η Χρυση Αυγη ειναι υπερ ολων των μετρων του Μνημονιου και συμφωνει απολυτα με τον Βενιζελο και τον Σαμαρα?


      ΥΓ. για ποιό κομμα κανω προπαγανδα δεν μας ειπες... εγω απλα ειπα καποιες αληθειες για τη Χρυση Αυγη - και εσυ αμεσως ετρεξες να την υπερασπιστεις (οι μεγαλες αγαπες δεν κρυβονται)


      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.