24.10.12

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις;

Γιατί έχει ένα μυστικό όπλο! Ποιο είναι αυτό;

Μα φυσικά ο Θόδωρος Πάγκαλος! Όσο βγαίνει και μιλάει δημόσια, τόσο η απήχηση του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία θα μεγαλώνει. Θόδωρε, το ξέραμε ότι είσαι κρυφοσυριζαίος…

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/10/12 19:46

    Η κουκλάρα Ζωή Κωνσταντοπούλου και η φιλομπατσίνα Ρένα Δούρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/10/12 00:24

    Διαχειριστη κρατικοδιαιτε σου εθιξαν τον ΣΥΡΙΖΑ;
    Αραγε γνωριζει το αφεντικο σου τι φιδι εχει στον κορφο του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/10/12 07:59

    ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εχει αναγκη απο το τσιρκο αληθεια
    τι ζωο ειναι αυτο που τρωει με την μυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/10/12 09:43

    Υπάρχει μπόλικη αμορφωσιά στην Ελλάδα και αυτό ευνοεί το λαϊκισμό. Πουλέν του λαϊκισμού είναι ο Τσίπρας με εξαπτέρυγα τους Καμένο και Χρυσή Αυγή. Παλιά ήταν τα νεάντερταλ του ΠΑΣΟΚ και διαχρονικά λαϊκιστές ήταν οι δεξιοί που κάνουν όποτε τους συμφέρει πινκ πονκ ανάμεσα σε "σύγχρονη διεθνή Ντόρα" και "ελληναρά Σαμαρά".

    Αυτό που φουσκώνει το ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό:

    http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=480613

    καθώς και η βιομηχανία πτυχίων και μεταπτυχιακών, συνήθως αγορασμένων (και όχι μόνο Βουλγαρίες κτλ αλλά και Αγγλίες, Ιταλίες)

    αυτά φουσκώνουν το ΣΥΡΙΖΑ, οι ψευδαισθήσεις του τόπου για την πραγματική του αξία και η ψευτοελπίδα ότι τα πράγματα με το νεανία ισχυρό δεν θα αλλάξουν. Εμ θα αλλάξουν όμως. Αντί να προετοιμαζόμαστε και να το βουλώνουμε ΓΙΑ ΝΑ δουλέψουμε (και όχι να δουλεύουμε ΓΙΑ ΝΑ το βουλώνουμε) εμείς δίνουμε ποσοστά στη γελοιότητα. Θα το πληρώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/10/12 11:20

    Στο παραπανω
    Λαικιστες και δημαγωγοι ειναι τα πολιτικα καθαρματα Σαμαρας-Βενιζελος-Κουβελης που για να αρπαξουν την εξουσια στησανε την απατη της "επαναδιαπραγματευσης" οταν οι ιδιοι ανθρωποι προσωπικα βαλανε υπογραφες σε ολα μολις το Φεβρουαριο.
    Ανοιξε το λεξικο μιλαμε για τον ορισμο της Δημαγωγιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/10/12 14:14

      Καλά τώρα μεγάλε. Όχι να τους υπερασπιστώ αλλά αν αυτό εσύ το αναδεικνύεις σε μέγα θέμα, θεωρείς τους ψηφοφόρους του 2012 πολύ αφελείς. Ποιος ψήφισε ρε με βάση τα προεκλογικά συνθήματα; Και σε τελική ανάλυση επαναδιαπραγμάτευση ψιλογίνεται.

      Και μη τους βάζεις όλους στον ίδιο τορβά. Το ΠΑΣΟΚ είπε τον Ιούνιο καθαρά. Εγώ πιστέυω στην υπογραφή μου και το καλύτερο είναι η επιμήκυνση. Ε αυτό θα παρουμε. Επιμήκυνση.

      ΔΗΜΑΡ και ΝΔ ήταν οι ασυνεπείς με τη γενική τους στάση στην αντιπολίτευση. Τώρα για τα συνθήματα, πάρε το αβγό και κούρεψτο.

      Και άντε να ανοίξεις εσύ κανένα βιβλίο να ξεστραβωθείς. Ακόμα και του Βαρουφάκη αν και θέλει πολύ υπομονή. Πάντως όσο και να σε παραπλάνήσει, τουλάχιστον θα ακονίσεις το μυαλό σου.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος25/10/12 16:03

    ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ,ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΣΧΗΝΑΤΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΑ ΤΣΙΠΡΑΚΙΑ.ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΘΑ ΨΑΧΝΕΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.