27.10.12

Ψηφιοποιείται το ιστορικό αρχείο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, φορείς με αναγνωρισμένο έργο στο χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού, ανακοινώνουν την συνεργασία τους για την ψηφιοποίηση του ιστορικού αρχείου του ΕΘΝΙΚΟΥ που αποτελείται από φωτογραφίες, κείμενα και κύπελλα τα οποία θα ψηφιοποιηθούν και θα φωτογραφηθούν με σκοπό τη δημιουργία ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης, την διάσωσή τους και την προβολή τους.  

Το σωματείου του Εθνικού, κάνει κάλεσμα σε όλους τους παλιούς αθλητές και φίλους του συλλόγου, που έχουν στην κατοχή τους φωτογραφικό υλικό από αθλητικές δραστηριότητες, που αφορούν τον Εθνικό ή άλλα ιστορικά έγγραφα να τα φέρουν για ψηφιοποίηση στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης (στον πεζόδρομο δίπλα στη Λέσχη Αξιωματικών Τρίτη έως Παρασκευή 10:00 -14:00).
Το υλικό αφού ψηφιοποιηθεί θα επιστραφεί στους κατόχους του μέσα σε 1έως 2 ημέρες από  την παράδοσή του στους ιστορικούς του Μουσείου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 25510-28926 και 25510-28761.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.