27.10.12

Ανδρέας Λοβέρδος: «Στόχος μας να νικήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο», δηλώνει σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής ο Ανδρέας Λοβέρδος, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα είτε για την ανεξαρτητοποίησή του, είτε για τη δημιουργία νέου κεντροαριστερού πόλου που θα καταφέρει -όπως λέει- να νικήσει τον ΣΥΡΙΖΑ!!!

«Αν δεν κοιτάξει ο καθένας τον εαυτό του, μπορούμε να αποτελέσουμε τον πλειοψηφικό πόλο που θα νικήσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο δρόμος, λοιπόν, είναι ανοιχτός», τονίζει! Είπαμε … για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/10/12 15:32

    στο χωριό δεν τον θελουν, του παπά το σπιτι ψαχνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/10/12 17:15

    Γιατί άδικο έχει;

    Εχθρός της Ελλάδας είναι ο λαϊκισμός. Τον λαϊκισμό του Καραμανλή τον πληρώνουμε αν και τον διώξαμε. Ο λαϊκισμός του Σαμαρα μας κορόιδεψε αλλά τουλάχιστον τώρα τον "δέσαμε" στο άρμα του ορθολογισμού. Απομένει ο επικίνδυνος λαϊκισμός των Γλέζου, Καμμένου, Παπαδάκη, ΜΜΕ, Μπέη, Κασιμάτη, Βαρουφάκη, Στρατούλη, Παπαδημούλη, Λαφαζάνη, Τσίπρα και λοιπόν αριστεροδεξιών ψευτοπατριωτών της δεκάρας. Ε, με ατυχή έμφαση στο θέμα, κατ΄ουσίαν ο Λοβέρδος έχει απόλυτο δίκιο. Οι έλληνες έχουν πολλές φορές διαλέξει προ πολλού. Ανήκουμε στην αστική, δυτική, αναγεννησιακή, πολιτισμένη Δύση με την ευρεία έννοια. Αφού διαλέξαμε δεν υπάρχει λόγος κάθε λίγο και λιγάκι να το παίζουμε βαλκάνιοι.

    Ο εχθρός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και κάθε ένα απίθανο μόρφωμα που συγκυριακά συνενώνει τις αντιεκσυγχρονιστικές δυνάμεις του τόπου. Που και λαμόγια να είναι εν γένει, απομένουν εξαιρετικά πιο ασφαλείς και βελτιώσιμες από το βάλτο της δραχμής και των φούμαρων των 100 000 διορισμών κατέτος στο δημόσιο. Τουλάχιστον 100 χιλ γιατί αν ανοιξει το θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/10/12 21:27

    Ο άνθρωπος είπε το αυτονόητο. Πρέπει την κεντροαριστερά να την εκφράσει κάτι εκτός ΣΥΡΙΖΑ που ουσιαστικά σφετερίζεται τον 2ο βασικό πόλο όλων των σύγχρονων πολιτικών διπόλων. Εντελώς συγκυριακά και από σκέτη αντίδραση, ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει την κεντροαριστερή παράταξη και η ΝΔ εκ του ασφαλούς την κεντροδεξιά. Αυτό είναι ανορθολογικό και επιζήμιο για τον τόπο. Και πρότεινε να περιοριστεί ο ΣΥΡΙΖΑ στο ακραίο τμήμα που πραγματικά πιστεύει και ανήκει και να αφήσει το τμήμα προς το κέντρο πυο δίνει κυβερνήσεις σε μιά άλλη πολιτική δύναμη που θα κληρονομήσει τα συντρίμια του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/10/12 23:29

      μαλ'στα... δηλαδη ο Λοβερδος ουδεμια ευθυνη φερει για τα "συντριμμια του ΠΑΣΟΚ", ουτε για τη διαλυση του "χωρου" - ουτε ο Χρυσοχοιδης, ουτε η Διαμάντω!

      ειδικα για τον εν λογω τσογλανο που με τις μαλακιες του περι "μεταναστων που εβαλαν το aids στην ελληνικη οικογενεια κτλ" ταυτιστηκε πληρως με τις θεσεις των ναζί και ανοιξε τον δρομο στον Μιχαλολιακο, τί να πει κανεις...

      πραγματικα λυπαμαι που υπαρχουν ανθρωποι που απο μια θελουν να ανηκουν στο ΠΑΣΟΚ και απο την αλλη χειροκροτανε τους νεκροθαφτες του... κριμα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/10/12 09:17

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ Η ΤΡΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΓΑΤΖΩΘΟΥΝ. ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΠΙΛΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ. ΦΙΑΞΕ ΚΟΜΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ...ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΛΟΥΚΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/10/12 11:35

      Να μη λυπάσαι αλλά να συλλογίζεσαι. Ουδείς αναμάρτητος. Αλλά επειδή ο Λοβέρδος είπε το κοινότοπο: "Ο ΣΥΡΙΖΑ στα άκρα που ανήκει και κάτι καινούριο να εκφράσει την κεντροαριστερά" ποιος νομιμοποιείται να κάνει ότι δεν κατάλαβε και να λεει ότι ο Λοβέρδος αντί για τη ΝΔ στοχοποιεί το ΣΥΡΙΖΑ. Μα υπάρχει καλύτερος σύμμαχος της ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ που δυσφημεί την πραγματική κεντροαριστερά και σπρώχνει με βαριά καρδιά πολίτες προς την αστική εκδοχή της ΝΔ, χωρίς να τους εκφράζει;

      Κοινή λογική εξέφρασε ο Λοβέρδος. Δεν τον θεωρώ ούτε ικανό, ούτε αμεμπτο. Αυτό δε σημαίνει ότι ότι λέει πρέπει να αναρτάται διαστρεβλωμένο φιλοΣΥΡΙΖΙκά.

      Και ο Λοβέρδος δούλεψε. Και έμαθε. Και ωρίμασε. Και φταίει και ποσώς με ενδιαφέρει η προσωπική του τύχη. Επειδή όμως έτυχε - ΕΤΥΧΕ ΛΕΩ - να χρεωθεί το ΠΑΣΟΚ την ενοχή για το σύστημα, δεν σημαίνει ότι όλοι εμείς της παράταξης πρέπει να μετακομίσουμε σούμπιτοι στο ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΔΗΜΑΡ.

      Κάτω ο Λοβέρδος αλλά για άλλα πράγματα. Κάτω και οι Χρυσοχοίδης και Διαμάντω. Επίσης για άλλα πράγματα. Μαζί με αυτούς όμως κάτω και χιλιάδες άλλοι. Αυτό γιατί δεν το φωτίζετε οι επαγγελματίες και όψιμοι αντιΠΑΣΟΚ;

      Κάτω και ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτό δεν αναφέρεσαι σχολιάζοντας μιστερ που λυπάσαι για το ΠΑΣΟΚ και τους νεκροθάφτες του. Ίσως γιατί φιλοδοξείς να προκόψεις με ... Γραφείο Κηδειών!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/10/12 13:37

      23.29 συμφωνώ επί της ουσίας, αλλά εσύ δεν τα λες γιατί σκέφτεσαι το ΠΑΣΟΚ, αλλά γιατί σκέφτεσαι τον ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.