25.10.12

Αναχωρεί από την Θράκη ο πρέσβης Αλέξης Αλεξανδρής

Αναχωρεί από την Ξάνθη ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβης Αλέξης Αλεξανδρής, μετά από 4 χρόνια παρουσίας στην περιοχή. Όπως ανέφερε ο ίδιος, παρότι δεν εξέφρασε προτίμηση για την επόμενη τοποθέτηση του, η νέα του θέση κρίνεται τιμητική για τον ίδιο αλλά και για την υπηρεσία της Ξάνθης, εφόσον ο Διευθυντής της αναβαθμίζεται.

Στη νέα του θέση στον ΟΗΕ θα είναι υπεύθυνος στο Τμήμα Ανθρώπινων Δικαιωμάτων και Μειονοτήτων, κάτι που κρίνεται ως νευραλγικό, καθώς θα χειρίζεται και από τη νέα του θέση, θέματα της περιοχής που απασχολούν συχνά το διεθνή οργανισμό.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/10/12 12:09

    Άχρωμος, άοσμος, μη μου άπτου, όχι ενεργητικός στα όρια της οκνηρίας, μπον βιβέρ αταίριαστος με την θρακιώτικη κατσιβελίαση

    Στο καλό να πάει να έρθει κανένας με όρεξη και πλήρη συναίσθηση της αποστολής του

    Στον ΟΗΕ θα περάσει καλά, όσο έχει παράδες να τον πληρώνει η μαμά πατρίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/10/12 15:55

      γινεσαι γελειος με τις αποψεις σου ,μαλλον δεν τον γνωριζεις.κ.Αλεξανδρη καλη επιτυχια στην νεα σου θεση .Η πατριδα μας εχει αναγκη απο ανθρωπους σαν και σας. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΠΟΥ ΚΑΡΠΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/10/12 10:12

      Καλά ρε, δεν τον είπαμε και καμπούρη. Ο ακριβώς κάτω σχολιαστής τα λέει όλα.

      Και τενεκέ ξεγάνωτε που γράφεις το "γελοίος" με "ει" αντί "οι", προφανώς δεν τον γνωρίζω όσο εσύ που είναι προϊστάμενός σου και γράφεις κατ΄εντολήν. Πού να ήξερε ο Αλεξανδρής τι υπαλλήλους έχει για να τον υπερασπιστούν.

      Για να τελειώνουμε, άξιος μπορεί να είναι ο άνθρωπος, όντως δεν τον ξέρω. Το έργο του στην περιοχή δεν είδαμε. Και δεν χρειάζεται να τον ξέρω για να το πω αυτό.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/10/12 17:21

    Οι πολλοί που δεν τον γνωρίζουμε, σίγουρα πιστεύουμε οτι για την θέση που είχε να ασχολείται με τα μειονοτικά, τόσα χρόνια δεν έκανε τίποτα.Απέναντι απο το τουρκικό προξενείο έχουμε δραστηριότητα μηδενική.Ελπίζω ο επόμενος που θα έρθει να ανοίξει τα γκαβά του και να μην πληρώνεται τζάμπα για να κάνουν χορό οι πράκτορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.