14.9.12

Ο Δημοσθένης Δούκας και η ΕΠΑΔΑ του Δήμου Αλεξανδρούπολης διορθωτές, σύμβουλοι ή γραφείο τύπου του βουλευτή Μαρίνου Ουζουνίδη



Δελτίο Τύπου απέστειλε στα ΜΜΕ ο βουλευτής Έβρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνος Ουζουνίδης, σχετικό με επερώτησή του για αποζημίωση των πλημμυροπαθών του Νομού Έβρου.

Όποιος έχει βασικές γνώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και βλέποντας την εικόνα που παραθέτουμε από το συγκεκριμένο email μπορεί εύκολα να διαπιστώσει ότι αυτό δημιουργήθηκε από κάποιον Δημοσθένη Δούκα και στάλθηκε από την Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΕΠΑΔΑ) στο email του βουλευτή.
Τα σαΐνια του βουλευτή, αντί να αποθηκεύσουν το συνημμένο αρχείο και να δημιουργήσουν νέο μήνυμα, έκαναν απευθείας προώθηση το email προς τα ΜΜΕ, χωρίς να διαγράψουν τα στοιχεία του αποστολέα. Και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στην εικόνα.
Αυτά, όσον αφορά στο ... ευτράπελο της υπόθεσης. Στα σοβαρά τώρα, τα σαΐνια του βουλευτή ξυπνούν αργά, αλλιώς δεν εξηγείται γιατί άργησαν πάνω από δυο ώρες για να προωθήσουν το μήνυμα. Ο δε βουλευτής, πέτυχε στις επιλογές του. Θα προκόψει. Το καλύτερο όλων είναι ότι εκπροσωπεί τους Εβρίτες και κατά το Σύνταγμα, το Έθνος. Προφανώς και αυτοί θα προκόψουν!!!
Και κάτι τελευταίο. Από τον βουλευτή θα δεχθούμε κάθε απάντηση, αν θα απαντήσει, εκτός από το να μας πει ότι  ο Δημοσθένης Δούκας και η ΕΠΑΔΑ, είναι γραφείο τύπου του. Αποκλείεται να το πιστέψουμε.

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/9/12 08:06

    Η ΜΑΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ+ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΤ.ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/9/12 09:38

      Για τα χρυσάφια αντι των πολιτικών μίλησε ο δεσπότης Αλεξανδρούπολης. Οι πολιτικοί προσυμφώνησαν με την κυβέρνηση την λειτουργία των χρυσωρυχείων, και εξουσιοδότησαν τον δεσπότη Άνθιμο να το ανακοινώσει. Πόντιοι Πιλάτοι οι μπαγλαμάδες. Ο δεσπότης όμως βρήκε τον μπελά του απο τος ίδιους τους μπαγλαμάδες. της κακομοίρας γίνεται στην Αλεξανδρούπολη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/9/12 22:01

      ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΚΟΜΗ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/9/12 09:34

    Μπορεί κάποιος να μας πει αυτός ο Δούκας τι δουλειά έχει στην ΕΠΑΔΑ (Βολεμένος) όσες Δημοτικές αρχές και να αλλάξουν αυτός εκεί.
    Τελικά τι είναι δημοσιογράφος, καλλιτέχνης,imagemaker,επιστήμονας επί παντός επιστητού, τι σκατά είναι τελικά και είναι παντού μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/9/12 14:52

      Είναι ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ και παίζει ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/9/12 19:21

      Παλιός κουμουνιστής που τώρα έγινε κανονικός τέκτων

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος14/9/12 09:59

    ειναι μονιμος υπαλληλος του Δημου Αλεξανδρουπολης εδω και πολλα χρονια και γιαυτο το e-mail του ειναι epada.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/9/12 10:47

    Αγαπάει ο θεός τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη...

    Τα σαϊνια συνεργάτες του φρούτου αυτού των ψεκασμένων (όπως και τα 2/3 της Βουλής με τις καραμπο΄λες και την έκρυθμη κατάσταση που έστειλε πολλά τέτοια σαίνια στη Βουλή - ο λαός μίλησε δηλαδή χαααααααχαα) άθελά τους μας επιβεβαίωσαν ότι οι Δούκες κλπ. δημοσιογράφοι της ανταλλακτικής δημοκρατίας μας ήξεραν τι έκαναν όταν έριχναν χολή αντάμα με το Λαζόπουλο για να σαμποτάρουν το έργο του Παπανδρέου και του όποιου συγκροτημένου ΠΑΣΟΚ υπήρχε μέχρι πρότινος.

    Ευχαριστούμε για την επαλήθευση παιδιά
    Θα σας ευγνωμονούμε

    ΚΑι μη πει τίποτα κανείς για "λάθος" "Απειρία" "ατυχή στιγμη" κτλ. Η ουσία είναι αλλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/9/12 11:42

    Ο ΔΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑΚΗ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ (ΣΟΥΛΑΚΑΚΗ,ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ, ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΚΛΠ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/9/12 14:57

      Και του Λαμπάκη και των Χρυσωρυχείων και του Μητροπολίτη και της Ιντζεπελίδου και τώρα και του Ουζουνίδη. Τους τα παίρνει χοντρά και τους οδηγεί στην καταστροφή. Μπράβο του. Αυτοί ας πρόσεχαν. Μεγάλα παιδιά είναι.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος14/9/12 12:21

    Ποιο είναι το αμάρτημα του Δημοσθένη Δούκα; Δεν καταλαβαίνω.
    Συνέταξε την «επερώτηση του βουλευτή Έβρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Μαρίνου Ουζουνίδη για αποζημίωση των πλημμυροπαθών του Νομού Έβρου»
    Και στάλθηκε από την Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΕΠΑΔΑ) στο email του βουλευτή.
    Αν ήταν κάποια ενέργεια εκ του πονηρού, ο Δημοσθένης μόνον βλάξ δεν είναι, η επερώτηση στον παραλήπτη θα έφθανε χωρίς να άφηνε τα ίχνη του συντάκτη και του αποστολέα.
    Στο κάτω-κάτω της γραφής χείρα βοηθείας έδωσε στους πλημμυροπαθείς ο Δημοσθένης Δούκας.

    Υπάρχουν άνθρωποι που στην κριτική είναι «μανούλες». Εξάλλου, θα το πω ακριβώς όπως το λένε, και ζητώ…άφεση αμαρτιών:
    «Η άποψη είναι σαν την κωλοτρυπίδα. Όλοι έχουν και από μια».
    Αυτές οι «μανούλες», λοιπόν, περιμένουν πώς και πώς να πουν τη γνώμη τους, να ασκήσουν την κριτική τους και με αυτόν τον παρασιτικό τρόπο να ζήσουν μέσα από τη δική σου ζωή.
    Δε θα ξεχάσω αυτό που κάποτε κάποιος είπε:
    «Εκείνοι που δεν έκαναν τίποτε, κατηγορούν τους άλλους γιατί δεν τα έκαναν όλα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/9/12 13:20

    ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΝΑ ΜΗΝ "ΠΗΔΑΕΙ" ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΙ ΣΕ ΚΑΛΑΜΙ .... ΘΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙ .... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ .... ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/9/12 13:29

    ΝΕΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΜΠΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ. ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/9/12 14:10

    ΑΥΤΟΣ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΦΑΤΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/9/12 16:03

    Το πιο συντομο ανεκδοτο:"Ανεξαρτητοι Ελληνες".Μη διαπλεκομενοι .Χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/9/12 16:20

    αισχος, ανεξαρτητοι ωραιο ανεκδοτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14/9/12 17:26

    Ρε παιδιά έλεος! Τώρα θα μάθετε τους ανεξάρτητους έλληνες και τα στελέχη του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/9/12 20:15

    ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΠΑΛΙ ΛΕΦΤΑ ΠΗΡΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΖΑΜΠΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ...ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος14/9/12 20:49

    Είμαι βέβαιος ότι τον υπάλληλο που έστειλε το μήνυμα τον αξιολόγησε και τον προσέλαβε ο ίδιος ο Ουζουνίδης...


    Ο Δούκας πόσες θέσεις επιτέλους κατέχει; Από πόσους τα παίρνει για να ασκεί τόσο αντικειμενικά τη δημοσιογραφία; Από κάτω του μετρίου δημοσιογράφο με αστεία προφορά έχει εξελιχθεί σε διαπλεκόμενο παράγοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος14/9/12 21:30

    καραγκιοζλικια αναμενομενα, απο βουλευτη καραγκιοζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος15/9/12 01:15

    GIATI KATIGOREITE TON MONIMO DHMARXO LAMOGIO KARAGKIOZOPEXTI ARPAKTIKO OLON TON KYBERNISEON kk DOUKA..EINAI O PAPAS TIS THRAKIS OPIOS EXEI KOTSIA AS PSAXEI PIO BATHIA...TOLMAEI KANEIS.. ???MPOREI NA BOHTHEISI ENAS PROHN PRYTANIS.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/9/12 19:29

    μπραβο κυριε δρακοπουλε!σοβαροτατο θεμα βγαλατε προς τα εξω! αντι να επιβραβευσετε την προσπαθεια ενος νεου πολιτικου να αναδειξει τα προβληματα του νομου μας στην βουλη εσεις βγαζετε θεμα κιτρινου τυπου ετσι ωστε να καλυψετε την ανικανοτητα αλλων επαγγελματιων πολιτικων που επι χρονια αδιαφορουν για τα προβληματα μας! κ. δρακοπουλε ειστε γνωστος πρασινοφρουρος! δν ειναι τυχαιος ο χαρακτηρισμος που εχετε στην piazza ως πρετεντερης του εβρου! αντε βρε και σε ενα δυο χρονια στο mega! τον εχεις τον γιαννακη ανετα!!
    να δω αν θα λογοκρινεις το σχολιο που αφορα εσενα γτ κατι υβριστικα σχολια παραπανο δν ειδα να σε απασχολουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος19/9/12 22:43

    Έχεις και άλλη χολή να βγάλεις για τον Δούκα, ρε Βαβία ? Μιλάς και εσύ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.