23.6.12

Δύο νεκροί σε τροχαία σε Ξάνθη και Καβάλα


Δύο νεκροί σε τροχαία ατυχήματα, ο ένας μάλιστα ένα 5χρονο παιδί, σημειώθηκαν την Πέμπτη και την Παρασκευή σε Ξάνθη και Καβάλα. Πιο συγκεκριμένα:

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012 σε χωριό της Ξάνθης, μια δίκυκλη μοτοσικλέτα  που οδηγούσε ένας 28χρονος στην οποία επέβαινε ο υιός του, ηλικίας 5 ετών, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα το ανήλικο αγόρι.
Ο 5χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Εχίνου και στη συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου και απεβίωσε. Την προανάκριση ενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Μύκης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.
Την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012, σε χωριό της Καβάλας, μια δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 45χρονος, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της. 
Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.