7.5.12

Οι κηπουροί και οι κηπουρίνες μας χαιρετούν!

Στο καλό και να μην μας ξαναέρθετε ΠΟΤΕ!!!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/5/12 16:46

    Όλοι οι κηπουροί δεν μας αποχαιρέτησαν. Ο Δριβελέγκας στη Χαλκιδική και ο Μπόλαρης στις Σέρρες εκλέχθηκαν και μάλιστα αγγίζουν τους 9000 σταυρούς. Απο τους κηπουρούς δεν εκλέχθηκαν όσοι το τελευταίο διάστημα σήκωναν το δάκτυλο και απευθυνόταν στο λαό με εγωισμό και αλαζονεία. Αυτής της ομάδας κηπουρών ποτέ δεν μίλησαν για τον παράγοντα άνθρωπο. Μενού καθημερινό είχαν τα δις ευρώ και την κρίση. Λες και την οικονομική κρίση την εξοφλούν οι ίδιοι που την δημιούργησαν, αφού τα τελευταία 14-15 χρόνια ήταν τιτλούχοι του συστήματος σε διάφορες θέσεις, που έφερε την Ελλάδα και τον λαό της σε απόγνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/5/12 16:51

    Τους κηπουρούς γαϊδουράγκαθων αποχαιρετήσαμε και μας αποχαιρέτησαν.
    Πολλές αγιάτρευτες πληγές άφησαν στο σύντομο πέρασμά τους από τα βουλευτικά έδρανα. Καλύτερα να σιωπούν για να γιατρευτούν οι πληγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/5/12 21:07

    Ο Υπουργος μας τι εγινε ρε παιδια?Ομορφαντρααααα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/5/12 23:52

    Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης επιδόθηκαν σε μια άνευ προηγουμένου σταυροθηρία, αδιαφορώντας τελείως για το συμφέρον του κόμματος. Ασχολιόντουσαν μόνο για το προσωπικό τους συμφέρον. Για την προσωπική τους επιβίωση. Κατάρρευσαν, ενώ τους δόθηκε η ευκαιρία να εκλεγούν δυο βουλευτές.
    Προτιμότερο να σιωπήσουν………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.