4.5.12

Σύσκεψη στην Ιπποκράτους για τις μονοεδρικές και τετραεδρικές! Τι συζητήθηκε για Καβάλα και Έβρο

Στις 2 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στην Ιπποκράτους, κρίσιμη σύσκεψη για τον εκλογικό σχεδιασμό των τελευταίων εικοσιτετραώρων και αποφασίστηκε να πέσουν όλες οι δυνάμεις του κόμματος στις οκτώ μονοεδρικές και στις οκτώ τετραεδρικές περιφέρειες.

Πρόκειται για τον Έβρο, την Καβάλα, την Ημαθία, την Πιερία, την Πέλλα, την Καρδίτσα, την Κορινθία και τα Χανιά (4 έδρες). Και για τα Γρεβενά, την Ευρυτανία, τη Φωκίδα, τη Θεσπρωτία, τη Λευκάδα, την Κεφαλλονιά, τη Ζάκυνθο και τη Σάμο.
Ο στόχος που τέθηκε είναι να φτάσει στις περιφέρειες αυτές το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στο 25%, αφενός για να εκλέξει βουλευτή ή βουλευτές (τετραεδρικές) και αφετέρου να αναδειχτεί πρώτο κόμμα (μονοεδρικές) και να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μετεκλογικό τοπίο.
Βεβαίως σε αυτές τις περιφέρειες υπάρχει και μεγάλη διαρροή ψηφοφόρων προς άλλα κόμματα και προς τον ΣΥΡΙΖΑ αφού όπως διαπιστώθηκε από την Ιπποκράτους σε πολλές περιοχές η προσπάθεια του κομματικού μηχανισμού έχει ατονήσει.
Πάντως στην σύσκεψη αναφέρθηκε ότι στον Έβρο το ΠΑΣΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα και θα εκλέξει βουλευτή, αφού θα πιάσει το 25%, ενώ αμφίβολο παραμένει το εκλογικό τοπίο στην Καβάλα.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/5/12 12:25

    Προσωπικά πιστεύω ότι η Χρυσή Αυγή, με σύνθημα το να μπούν φυλακή οι κλέφτες και, κυρίως, να μην ξανατολμήσει κανείς να ξανακλέψει και το να φύγουν οι λ/μ, θα βγάλει από έναν βουλευτή σε κάθε νομό μας (Θράκη).
    [ Αμα θέλεις το δημοσιεύεις.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/5/12 17:33

    Μετά το 'και' δε μπαίνει κόμμα συν-Έλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/5/12 19:21

    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25%
    ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/5/12 19:33

    Μετά τον σύνδεσμο "και", μπορεί να μπεί κόμμα όταν αυτός έχει σημασία συνδέσμου που χρειάζεται κόμμα, π.χ.: Η Χ.Α. μπαίνει στη βουλή, και (= ενώ) το ΛΑΟΣ όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.