8.5.12

Η πιο μαύρη σελίδα της πολιτικής ζωής της χώρας…


…η είσοδος της Χρυσής Αυγής στην Βουλή! Είναι κρίμα που υπάρχουν ακόμα τόσο άρρωστα μυαλά. Ακόμα μεγαλύτερο κρίμα που κάποια ανήκουν σε νέους ανθρώπους. Ίσως γιατί στην προσπάθεια μας να τους «μορφώσουμε» τους παραμορφώσαμε με εθνικιστικά μίση και πάθη παρεξηγημένα για εθνική περηφάνια.

Η Χρυσή Αυγή είναι η σκοτεινή έκφραση του πολιτικού συστήματος, δεν είναι μια αντιπολιτική επιλογή! Όσοι την ψήφισαν δεν τιμώρησαν το πολιτικό σύστημα της χώρας μας, αλλά τον ίδιο τους τον εαυτό.
Πως θα νιώσει άραγε ο Μανώλης Γλέζος, η μεγάλη αυτή μορφή της Εθνικής Αντίστασης, που θα κάτσει στα ίδια έδρανα με τους υμνιστές του ναζισμού και τους συνεχιστές των δοσίλογων του ελληνικού λαού;

15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/5/12 03:30

    Πώς θα νιώσει ο Γκλέζος; Μια χαρά! Θα κάνει δύο γύρες βόλτα τις δυο σκυλάρες του, θα εξαργυρώσει κι αυτόν το μήνα την παχυλή αντιστασιακή του σύνταξη του για το κατέβασμα της σημαίας που απολαμβάνει από το 1974 και θα σκεφτεί ξανά πώς τα Σκόπια πρέπει να ονομαστούν "Μακεδονία" και να αυτοδιατεθούν μαζί με την Ελληνική Μακεδονία(όπως είχε προτείνει ο ίδιος ήδη από την εποχή του εμφύλιου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/5/12 06:39

    ελα κλασε μας τα αρχιδια
    πασοκε ανθελληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΠΡΟΣΕΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/5/12 08:38

    άντε ρε πρόβατα χρυσαυγίτικα. απειλείτε κιόλας. βαλάξτε λίγο και χαρείτε κανα μήνα γιατί τόση θα ναι η χαρά σας. βασικά και ένα λεπτό να ταν και μετά να ψοφούσατε, θα ταν ακόμη καλύτερα. ζώα, ζωολάγνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/5/12 09:52

    Μετράτε μέρες φασισταρία. Ξυρισμένα παληκαράκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/5/12 09:57

    Πες μου που είσαι και τι κάνεις τώρα; Πες μου πως είσαι άτριχος. Έλα τώρα, σε κατάλαβα απ τη φωνή.Έλα μη ντρέπεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΧΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ......ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/5/12 10:11

    Αφιέρωση στα ξυρισμένα τροφαντά αγοράκια με τις μαύρες μπλούζες και τα σκατά στο κεφάλι http://www.youtube.com/watch?v=A_7B4--W9Lk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/5/12 16:43

    Τι γίνεται με τους αρχηγούς που δεν απαιτούν βέβαια "εγέρθητι", αλλά όλοι δηλώνουν υποταγή σε αυτούς γιατί τάζουν ,δίνουν κάτω από το τραπέζι, διορίζουν,δωροδοκούν,λαδώνουν.
    Χίλιες φορές, λοιπόν, Χρυσή Αυγή, παρά εκείνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/5/12 17:45

    εγω ξερω ενα πραμα. να ψηφισω σε εναν μηνα παλι εκεινους που αποκαλουσα κλεφτες ή να ψηφισω για αλλαγη την χ.α. που λεει οτι δεν θα αφησει να ξανατολμησει κανεις να κλεψει στην βουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/5/12 22:03

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΠΙΤΣΑΔΟΡΕ (ΤΟΥ ΠΙΤΣΑ ΝΤΕ ΠΟΠΟΛΟ). ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ. ΕΚΕΙΝΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΛΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/5/12 02:59

    Πόση μεγαλύτερη ξεφτίλα να βιώσει η Ελλάδα απ'αυτήν; Δε θέλω να γίνω πιο ρατσίστρια και από τα ρατσιστικά αποβράσματα της ΧΑ, αλλά αυτά τα άτομα καταρχάς είναι στην πλειονότητά τους τελείως αμόρφωτα. Σίγουρα μερικοί απ'αυτούς με το ζόρι θα έχουν τελειώσει ένα λύκειο και θα έχουν διαβάσει ένα βιβλίο για να ξεστραβωθούν. Είναι και λίγο ψυχοπαθείς βέβαια.Μπορείτε να φανταστείτε χειρότερο συνδυασμό απ'αυτό;Κι αυτά τα άτομα αντί να είναι στη φυλακή ή έστω στο περιθώριο έχουν μπει στη ΒΟΥΛΗ.Χίλιες φορές προτιμώ να με κλέβουν κουστουμάτοι τζιτζιφιόγκοι του Πασοκ, ΝΔ, κτλ. παρά αυτούς τους αρρωστημένους εγκληματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/5/12 11:41

    Αυτοί είναι σαν το ΚΚΕ. Με την έννοια, ότι το ποσοστό τους δεν θα αλλάξει στο δεύτερο γύρο. Αλλά όχι γιατί έχουν κάλο στον εγκέφαλο, όπως οι Κνίτες που ΔΕΝ έχουν λόγο να είναι πιστοί, αλλά γιατί αυτοί είναι πιστοί στους ανθρώπους χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσαν να διώξουν αλλοδαπούς καταληψίες από τα σπίτια τους, δεν θα μπορούσαν να βγουν για ψώνια και γενικά θα έμεναν κλειδωμένοι μέσα περιμένοντας ανεφοδιασμό με... ελικόπτερο (που ΔΕΝ διατίθεται).

    Έτσι ζουν στις γειτονιές της Αθήνας κύριοι. Τι να ψηφίσουν? Εγώ πρεσβεύω ότι ΣΟΦΑ εψήφισαν. Δηλαδή, πως θα ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ, Νουδία και ΣΥΡΙΖΑ, όταν τηλεφωνείς το Χρυσαυγίτη να σε πάρει από το χέρι να σε πάει για ψώνια? Και να πλακωθεί και στο ξύλο γι' αυτό, με τον κάθε τυχάρπαστο που μπορεί να είναι οτιδήποτε!

    Καλά κάνανε και ψηφίσανε Χρυσή Αυγή. Και αυτοί ΔΕΝ θα στραφούν εναντίον αυτών που τους προσέχουν. Κι έτσι πρέπει!

    Uli Chris

    ΥΓ: Δεν περιμένω να το καταλάβει κάποιος που ζει εκτός Ομόνοιας, Αγίου Παντελεήμονα και άλλων λοιπών ομοίων περιοχών. Αλλά δεν περιμένω να διαβάσω και καμιά αδαή μαλακία, either!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/5/12 13:42

    Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΦΩΝΑΖΕ "ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠ... Η ΒΟΥΛΗ" ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 22 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΛΑΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΑΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΛΑΟΣ, ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος9/5/12 17:10

    Ο,τι σπέρνουμε θερίζουμε.Η αντίδραση θέριωσε Χρυσή Αυγή και Συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.