27.2.12

Παραίτηση Παπουτσή από την κυβέρνηση … ελέω ΠΑΣΟΚ!


Επιστολή παραίτησης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη απέστειλε στον πρωθυπουργό ο Χρήστος Παπουτσής. Όπως εξηγεί στην επιστολή του, παραιτείται από την κυβέρνηση προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Ανακοινώσεις του κ. Παπουτσή για τις περαιτέρω κινήσεις του, αναμένονται εντός της εβδομάδας. Με τη δήλωση αυτή του Χρήστου Παπουτσή, ουσιαστικά αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο για την διαδοχή στο Κίνημα.
Σύμφωνα με τπληροφορίες, η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 9 και 10 Μαρτίου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το Σάββατο 10 Μαρτίου θα υποβληθούν οι υποψηφιότητες για τη προεδρία του Κινήματος.
Οι κάλπες για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ θα στηθούν, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, στις 18 Μαρτίου. Εντός της εβδομάδας αναμένεται να συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/2/12 22:43

    Η μόνη περιπτωσση να ειναι στο πασοκ ο παπουτσης ηταν να ειναι υποψηφιος αρχηγος γιατι ο βενιζελος οταν ακουει το ονομα του του ερχεται ναυτια...ειναι δυνατον στελεχος του πασοκ ο παπουτσης που στην προτιμηση των ψηφοφορων του πασοκ δεν ξεπερασε ποτε το 1% να ειναι προεδρος του πασοκ; γι αυτο λοιπον τον λογο ελπιζοντας οτι μετα απο 30 χρονια ο βενι θα ξανακυβερνησει ή μετα απο 2 μηνες με συγκυβερνηση τοτε να παρει ξανα υπουργειο....ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι 81 ψυχές του Σάμινα,οι 3 νεκροί στην Μαρφίν και ο νεκρός διαδηλωτής του Ιουνίου του εύχονται καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.