26.1.12

Κοπή Βασιλόπιτας για την HelMSIC Αλεξανδρούπολης

Για 12η συνεχόμενη χρονιά, τα μέλη της Ελληνικής Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων και Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (HelMSIC) – Τοπικής Επιτροπής Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας και ευχήθηκαν το νέο έτος να είναι γεμάτο υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα.
Παράλληλα, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων Αγγλικής Γλώσσας για το πρόγραμμα «Ανταλλαyes! 2012 – 2013». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που διοργανώνεται ανελλιπώς τα τελευταία 50 χρόνια, περιλαμβάνει πρακτική άσκηση φοιτητών Ιατρικής, κλινικού ή ερευνητικού τύπου, διάρκειας ενός μήνα σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του εξωτερικού με ταυτόχρονη εκμάθηση του συστήματος υγείας αλλά και εξοικείωση με τον πολιτισμό κάθε χώρας.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, 16 φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης θα επισκεφθούν τις Η.Π.Α., την Ισπανία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Αυστρία, την Λιθουανία, την Ιταλία, το Μεξικό, την Ταϋλάνδη, την Πολωνία, την Τσεχία, την Ουγγαρία και την Ιαπωνία, ενώ κατά το μήνα Σεπτέμβριο ισάριθμοι φοιτητές Ιατρικής από το εξωτερικό θα επισκεφθούν την Αλεξανδρούπολη για να απολαύσουν ένα μήνα εκπαιδευτικού προγράμματος και να γνωρίσουν το φυσικό και πολιτιστικό πλούτο της περιοχής.
Η HelMSIC επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά την Καθηγήτρια Αγγλικών ΔΠΘ, Ελένη Ναλμπάντη για την πολύτιμη βοήθειά της στη διεξαγωγή των εξετάσεων για μία ακόμη χρονιά. Επιπλέον, θα ήθελε να συγχαρεί όσους κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία θέση ανταλλαγής και να τους ευχηθεί καλό ταξίδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.