26.1.12

Ιδρύεται Συνεταιρισμός Κτηνοτρόφων Νοτίου Έβρου

Στην δημιουργία Συνεταιρισμού στον Νότιο Έβρο, προσανατολίζονται οι κτηνοτρόφοι  και προβατοτρόφοι της περιοχής.
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στις Φέρες με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Πρωτογενούς  τομέα Νίκο Γκότση, παρουσία κτηνοτρόφων, του προέδρου του Συνεταιρισμού κτηνοτρόφων Ορεστιάδας  Χρήστο Παρασχούδη  και με επίσημο προσκεκλημένο τον Διευθυντή Αγροτικής Ανάπτυξης Λάρισας με  εμπειρία στην δημιουργία κτηνοτροφικών συνεταιρισμών,  Κωνσταντίνου Πλιάτσου,  συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες  και τα προβλήματα, ενώ συγκροτήθηκε και   προσωρινή επιτροπή.
Ο αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα Νίκος Γκότσης δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει  το όλο εγχείρημα στα πρώτα βήματα ώστε να ανοίξουν οι δρόμοι  οι οποίοι θα βοηθήσουν τους κτηνοτρόφους, αλλά από εκεί και ύστερα, όπως  είπε, «την ευθύνη την έχουν οι ίδιοι οι προβατοτρόφοι και κτηνοτρόφοι το πώς θα αντιληφτούν μια τέτοια Ένωση».
«Πρέπει να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους και να αναλάβουν πρωτοβουλίες», είπε ο κ. Γκότσης, τονίζοντας παράλληλα ότι, «δεν είναι απεριόριστες οι δυνατότητες ενός Δήμου, αλλά και του κράτους», ενώ κάλεσε τους κτηνοτρόφους του Νοτίου Έβρου και του Βορείου να μην λειτουργήσουν ανταγωνιστικά μεταξύ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.