13.10.11

Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης των καμένων στον Έβρο

Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης Θύμιος Σώκος, προχώρησε στην έγκριση της ανάθεσης των εργασιών και των έργων στις καμένες δασικές εκτάσεις των περιοχών Λευκίμη – Κοίλα και Δρυμού του Έβρου.

Η Υλοτομία των καμένων δένδρων θα γίνει, σύμφωνα με τον Δασικό Κώδικα, με ανάθεση χωρίς δημοπρασία στους Δασικούς Συνεταιρισμούς οι όποιοι και θα εμπορευθούν τα προϊόντα των υλοτομιών καταβάλλοντας σχετικό μικρό μίσθωμα στο Δημόσιο.
Οι εργασίες των υλοτομικών εργασιών και οι λοιπές εργασίες για την αποκατάσταση των καμένων εκτάσεων αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα με την εγκατάσταση των Δασικών Συνεταιρισμών της περιοχής της Π.Ε. Έβρου.
Υπενθυμίζεται ότι τα έργα αποκατάστασης των καμένων εκτάσεων ύψους 1.900.000€ χρηματοδοτούνται από το Πράσινο Ταμείο του ΥΠΕΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.