17.10.11

Νέα φιλική νίκη για τον Πανθρακικό

Νέα φιλική νίκη πέτυχε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου ο Πανθρακικός, κόντρα στους Πόντιους Κατερίνης. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη μπορεί να μην έπιασε τον υψηλό ρυθμό των προηγουμένων αγώνων αλλά είχε τον έλεγχο της συνάντησης και δημιούργησε ευκαιρίες απέναντι σε ένα πολύ καλό και πειθαρχημένο σύνολο.

Οι πρώτες καλές ευκαιρίες του παιχνιδιού χάθηκαν από τον Πανθρακικό με τους Μίνγκα και Σουλτανίδη να μην μπορούν να ευστοχήσουν από πλεονεκτική θέση και τους φιλάθλους να μην πανηγυρίζουν την επίτευξη κάποιου τέρματος.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν με την σειρά τους μια πολύ καλή ευκαιρία στο 35ο λεπτό όταν ο Κωνσταντινίδης από πολύ καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά ώστε να πετύχουν κάποιο τέρμα και τα κατάφεραν με τον Γιάννη Γωνιάδη που με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από όμορφη ενέργεια του Βλάχου από τα αριστερά που την κατάλληλη στιγμή έβγαλε και την πάσα στον σκόρερ.
Πανθρακικός: Σικαλιάς, Μουνάφο, Λιαπάκης, Μακρυδημήτρης, Μίνγκας, Σαρακατσάνος, Σουλτανίδης, Στάθης ,Μπαικαρά, Ουέλιγκτον, Χρήστου. Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Σίμωσης, Σκλιοπίδης, Κουτσόπουλος Μοσχάκης , Βαγγελόπουλος, Βλάχος, Γωνιάδης και Ρεκλείτης.
ΑΕ Ποντίων Κατερίνης: Κελπέκης, Σαββίδης, Χασιώτης, Δεληζήσης, Χιντζίδης, Τροίρης, Σαπάνης, Κωνσταντινίδης, Λιόλιος, Πέντσας, Μουρατίδης. Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Μαλαμίδης, Παπατολίκας, Πετράκος, Τσιτλακίδης, Χιονίδης, Βαιδαμενίδης, Πανανός, Σάλτας, Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.