16.10.11

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ στην Δράμα


Την Δράμα επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου 2011, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης. Ο Περιφερειάρχης συνοδευόμενος από Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Ξανθόπουλο, επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Δράμας Παύλο και του ανακοίνωσαν την ένταξη στο ΕΣΠΑ, του έργου, «Εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων και εξοπλισμού των εσωτερικών χώρων του Πνευματικού Κέντρου Μητρόπολης Δράμας».

Το έργο είναι προϋπολογισμού 1.634.754,17 ευρώ. Πρόκειται για την ανακαίνιση υπάρχοντος κτιρίου και την μετατροπή του σε σύγχρονο Πνευματικό αλλά και Συνεδριακό κέντρο, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της εκκλησίας αλλά και των φορέων διοίκησης και αυτοδιοίκησης της Δράμας.
Στην διαδικασία της ωρίμανσης της πρότασης της Ιεράς Μητρόπολης συνέβαλαν σημαντικά και οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.
Παράλληλα παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση της «Ημέρας του Λευκού Μπαστουνιού», που διοργάνωσε το παράρτημα  Ανατολικής Μακεδονίας, του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών Ελλάδος, στο Δημαρχείο Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.