14.10.11

Γυαλιά καρφιά έκαναν τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες μπαρ της Κομοτηνής


Αμερικάνικο σαλούν θύμιζε το γνωστό μπαρ της Κομοτηνής «Έλα κι εσύ», τα ξημερώματα της Παρασκευής. Θαμώνες του μαγαζιού, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, διαπληκτίστηκε με τους υπεύθυνος του μαγαζιού, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μεγάλη φασαρία. Εκτός από τις υλικές ζημιές που έχει το μαγαζί, οι υπεύθυνοι του μπαρ, διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, λόγω τραυματισμού στα πλευρά και στο πρόσωπο.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι έσπαγαν από ποτήρια μέχρι καρέκλες, ενώ δύο από τους δράστες παρέμεναν στην είσοδο, για να εμποδίσουν εκείνους που ήθελαν να φύγουν. Αμέσως μετά το καταστροφικό τους έργο, βούτηξαν από τους υπαλλήλους και τους θαμώνες τα χρήματα που είχαν πάνω τους, άδειασαν την ταμειακή μηχανή.
Μηνύσεις δεν έγιναν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.