14.10.11

Στο γραφείο του Καραμανλή … μετακόμισε ο Στυλιανίδης!

Περισσότερες ώρες τον βρίσκει κανείς στο γραφείο του Καραμανλή, στην Παναγή Κυριακού, παρά στο δικό του στη Συγγρού. Ο λόγος για τον γραμματέα Προγράμματος της ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη που μπαινοβγαίνει στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού με τον οποίο συζητάνε πολύ σοβαρά πράγματα.

Συνομιλητής και των δύο έλεγε πρόσφατα ότι το κύριο μέρος της κουβέντας στρέφεται γύρω από τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και στα ανέκδοτα. Εκτός από τον Ευριπίδη πάνε και καμιά δεκαριά ακόμη βουλευτές.
Με κάτι τέτοιους που κάνει παρέα ο Καραμανλής λογικό είναι να έχει χάσει την πολιτική του σκέψη.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/10/11 15:22

    ψεματάρα.Ούτε ο Καραμανλής τον εμπιστεύεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/10/11 19:37

    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ...ΟΤΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΧΡΤΥΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ...ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ...ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΕΟΝ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΥΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ.....ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ....ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/10/11 19:46

    Ο ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΓΙΑ ΤΣΙΣΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/10/11 18:03

    Να επιστρέψει πρώτα τα δισεκατομμύρια του ΟΣΕ, του ΜΕΤΡΟ, της Αλληλεγγύης του Χριστόδουλου κλπ. Και μετά να τον λιβανίζετε και να τον διαφημίζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/10/11 21:32

    πεταξε κ μια βουζα....ναααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.