15.10.11

Διαφάνεια και διαχείριση στον Δήμο Ορεστιάδας

Για θέματα που αφορούν στη διαφάνεια και στη διαχείριση πόρων στο Δήμο Ορεστιάδας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο, Λευτέρης Χαμαλίδης. Δείτε την συζήτηση με τον δημοσιογράφο Δημοσθένη Δούκα.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/10/11 10:46

    Ευτυχώς έβγαλε ο piazza από την Κομοτηνή τα αίσχη του Μουζά κι αρχίσατε να ασχολείστε!! Τα blog και οι δημοσιογράφοι της Ορεστιάδας τι κάνουν τόσα χρόνια;;;; Η αντιπολίτευση στην Ορεστιάδα τι κάνει τόσα χρόνια;;; Οι δήθεν ενεργοί πολίτες της Ορεστιάδας τι κάνουν τόσα χρόνια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/10/11 11:36

    Τα στρογγύλεψε κι ο Χαμαλίδης! Τι να κάνει που και οι εκπρόσωποι της παράταξής του στις Επιτροπές και στις Δημοτικές Επιχειρήσεις τα έχουν ψηφίσει όλα! Όλοι στην Ορεστιάδα έχουν αποκτήσει ανοσία στη σήψη και τη διαφθορά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ανώνυμος/η ο Piazza είναι από τα Πετρωτά ... και όχι από την Κομοτηνή! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/10/11 08:03

    Σε άρθρο του στην εφημερίδα Καθημερινή της Κυριακής, ο κ. Παπανδρέου προχωρά σε αυτοκριτική για τα 30 χρόνια από την πρώτη εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ.

    «Πολλές φορές σταθήκαμε αδύναμοι να προχωρήσουμε σε ανατροπές και ρήξεις, καθώς επικράτησε ο συμβιβασμός με συντεχνιακές ομάδες έναντι του γενικού συμφέροντος» αναφέρει και προσθέτει: «Συχνά κυριάρχησε η ενσωμάτωσή μας στις κρατικές και πελατειακές δομές, δηλαδή σε συντηρητικά πρότυπα που μας στέρησαν την μεταρρυθμιστική μας δυναμική».

    Επιπλέον, τονίζει: «Οι αντιπροσωπευτικοί μας θεσμοί αποδυναμώθηκαν, επικράτησε η ανομία, η αδειαφάνεια, η γραφειοκρατία, η παρα-οικονομία, ο κρατισμός, καθώς δεν φροντίσαμε έγκαιρα να ενδυναμώσουμε τον έλεγχο και την συμμετοχή του πολίτη στη δημόσια ζωή της χώρας».

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ. ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΤΖΕΦΡΥ.ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΙΣΜΟΣ, ΜΜΕΚΑΝΑΛΑΡΧΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/10/11 09:37

    ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΝΟΤΙΟΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΝΟΤΙΟΣ.ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΜΩΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.ΒΛΕΠΕ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.