13.10.11

Η Όλγα Ρενταρή για το άρθρο 37 του Πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών


Η Βουλευτής Έβρου Όλγα Ρενταρή, με προσωπική της παρέμβαση στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, αναφέρθηκε στο Άρθρο 37 του Πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών που εξαιρεί από τις διατάξεις για την εφεδρεία, όποιον υπάλληλο έχει σύζυγο ή τέκνο που συνοικεί μαζί του, με την προϋπόθεση να τον βαρύνει φορολογικά.

Στην ομιλία της η Βουλευτής ζήτησε να «απαλειφθεί από το άρθρο η προϋπόθεση της φορολογικής επιβάρυνσης του υπαλλήλου από τον ανάπηρο, διότι στην πλειοψηφία τους τα άτομα με αναπηρία παίρνουν κάποια αναπηρική σύνταξη, με αποτέλεσμα να μην τον επιβαρύνουν φορολογικά. Κατά συνέπεια, οι οικογένειες αυτές δεν κερδίζουν τίποτα γιατί και πάλι θα είναι ευάλωτες στην εφεδρεία, όπου με μια αναπηρική σύνταξη και με μια μικρή αποζημίωση της εφεδρείας θα είναι αδύνατο να ζήσουν».

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/10/11 15:20

    ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕ 2% ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΟΛΓΑ !!! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ!!! ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AGANAKTISMENOS ODHGOS13/10/11 16:00

    OXI KSYLO STON DHMARXO SYKEWN DANIHLIDH.KSYLO KAI STON DIKO MAS THS KOMOTHNHS PETRIDH.POSO KAIRO EXEI NA PLHRWSEI TOYS ODHGOUS STHN ASTIKH SYGKOINWNIA?OUST KOPROSKYLO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.