22.11.10

Γιώργος Ντόλιος: «Θα ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα του Καλλικράτη»

Την εκτίμηση ότι η εφαρμογή του «Καλλικράτη» δε θα αντιμετωπίσει αξεπέραστα προβλήματα, στα πρώτα και δύσκολα βήματα της εφαρμογής της νέας αρχιτεκτονικής του κράτους, εξέφρασε από το Ηράκλειο ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος. Ο βουλευτής Έβρου βρέθηκε στο Ηράκλειο στο πλαίσιο των διημερίδων για την ενημέρωση των νέων δημάρχων, περιφερειαρχών και αντιπεριφερειαρχών, που το υπουργείο Εσωτερικών ξεκίνησε από την Κρήτη.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε τυχερή την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που μέσα στη συγκυρία της δεινής οικονομικής ύφεσης έχει τον «Καλλικράτη» για να πορευτεί. Διαφορετικά - τόνισε - η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα περνούσε… μαύρες μέρες. Μάλιστα υπεραμύνθηκε της κυβέρνησης σχετικά με τη διοικητική μεταρρύθμιση που είχε σχεδιαστεί και ψηφιστεί προ μνημονίου, για την εξοικονόμηση των πόρων.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος22/11/10 20:00

    Μούγκα στη στρούγκα του ΠΑΣΟΚ. Η κ. Κατσέλη εξέφρασε δημόσια τη γνώμη της, και έλαβε εντολή η κρεατομηχανή των ΜΜΕ, για τα περαιτέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.