23.7.10

Το μοντέλο και η δικηγόρος των Βατοπεδινών

Ωραία φωτογραφία! Το μοντέλο και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας με τη γυναίκα του! Λίγο πριν την κάθοδο του στις εκλογές, ανακοινώνεται το διαζύγιο τους. Γιατί άραγε; Κυβερνητικός παράγοντας από την Θεσσαλονίκη μας διαμήνυσε ότι είναι «λευκό διαζύγιο» και ότι μετά τις εκλογές η οικογένεια θα … «ξανασμίξει»!!! Γιατί γίνεται όλο αυτό;

Η Ελένη Ζαφειρίου, σύζυγος του Κώστα Γκιουλέκα, συνέταξε επίσης δύο συμβόλαια της Μονής Βατοπεδίου. Ένα από τα συμβόλαια, που συντάχθηκε τον Απρίλιο του 2007, αφορά την πώληση στη Μονή Βατοπεδίου μιας εξαόροφης οικοδομής στο κέντρο της Αθήνας από μια κυπριακή off shore εταιρεία έναντι του ποσού των ... 3,7 εκατομμυρίων ευρώ. Ενώ το ακίνητο ήταν στην Αθήνα(!!!), το συμβόλαιο έγινε στη Θεσσαλονίκη(!!!) και στη συνέχεια η μετεγγραφή έγινε στο υποθηκοφυλακείο Αθηνών. Οι ιερές μπίζνες στις μονές δεν έχουν αδιέξοδα. Ακόμα δεν έχουν απαντηθεί τα ερωτήματα που υπήρχαν. Επομένως η Μονή Βατοπεδίου έχει τον δικό της υποψήφιο στην Θεσσαλονίκη!!! Απορίας άξιο πως συναίνεσε σ’ αυτό ο Αντώνης «όλα σφουγγάρι» Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.