19.5.10

Να κάνει αυτό που υποσχέθηκε ή να αφήσει να το κάνει άλλος!

Ως τώρα όλα καλά με το Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ανέλαβε όμως τη δέσμευση να τιμωρήσει παραδειγματικά τα τσουτσέκια που πέταξαν τα cocktails στη Marfin και δεν φαίνεται καν να ... ξέρει ακόμη ποιους ακριβώς θέλει να τιμωρήσει!
Κρίμα, όμως, γιατί το υποσχέθηκε. Κι αν δεν μπορεί να το κάνει, ν’ αφήσει κάποιον άλλον. Γιατί, όχι μόνον η αστυνομία αλλά μέχρι και τα ερασιτεχνικά διαδικτυακά sites έχουν περίπου όλα τα στοιχεία αυτών των πουστρίτσων, εκτός απ’ τις τσιμπουκόφατσές τους! Πως είναι, λοιπόν, δυνατόν κοτζαμάν Χρυσοχοΐδης να μην ... ξέρει ακόμη ποιους θα τιμωρήσει; Αν δεν ξέρει, ίσως είναι καιρός να παραχωρήσει τη θέση του σε κάποιον πιο προσεκτικό ... τηλεθεατή!
Θεωρώ ότι είναι από γελοίο έως ύποπτο να μην έχουν ακόμη συλληφθεί ή έστω να μην έχουν βρεθεί σε χαντάκι και γδαρμένα με... solingen τα τσιλιμπουρδάκια με τα cocktails που είχαν τη... μαγκιά να σκοτώσουν (εξ αποστάσεως, φυσικά και δια της ασφυξίας) 3 μισοανήλικα μεροκαματιάρικα παιδιά.
Έλεος! Υποτίθεται ότι σε αυτό το scheme οι μόνοι ερασιτέχνες είμαστε εμείς οι... κονσερβοκουτιάρηδες, που περιμένουμε να δούμε το αυτονόητο στο δελτίο ειδήσεων... ΕΧΘΕΣ! ΔΕΝ είμαστε εμείς που ζητάμε πολλά, κύριοι. Είσαστε ΕΣΕΙΣ που καταφέρνετε λίγα. Capisce?

Uli Chris

1 σχόλιο:

  1. Μ'αρέσει το από το"γελοίο έως ύποπτο"που αναγράφεται στο άρθρο Σας!Γιατί άραγε να έχουμε την ίδια περίπου άποψη και γνώμη;Άρα νομίζω ότι κάτι......ΔΕΝ ρολ άρει και ΔΕΝ κολλάει όπως θα έπρεπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.