10.3.14

UTOPIA AD: «Αλληλεγγύη στο σύντροφο Μιχάλη Τόλη»

Το Σάββατο 15 Μαρτίου το μπαρ του αναρχικού στεκιού στην Κομοτηνή UTOPIA AD, θα έχει σκοπό την κάλυψη ενός μέρους των δικαστικών εξόδων του ολικού αρνητή στράτευσης Μιχάλη Τόλη. Το στρατοδικείο ορίστηκε για τις 14 Μαρτίου, η δίκη θα πραγματοποιηθεί στο Ρουφ και έχει αριθμό 1 στο πινάκιο. Ο σύντροφος συμμετέχει στη συλλογικότητα μας, είναι ανυπότακτος από 4 Μαΐου 2011 μαζί με άλλους 3 αρνητές από Γιάννινα και Θεσσαλονίκη.
Για την επιλογή του να αρνηθεί το στρατό του έχει επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο 6,000 ευρω από την αρμόδια ΔΟΥ, ενώ συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου στις 3 Ιουνίου 2013. Μετά από 2 μέρες στα κελιά του Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη, αφέθηκε ελεύθερος επ’ αόριστον, μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.